Forum » Omrežja in internet » MSI Wireless RG54GS in T2 optika 100/10
MSI Wireless RG54GS in T2 optika 100/10
RayLuca ::
Greetings, spoštovani člani slo-tech.com -a
Iz T2 optike 10/10 sem dobil privilegij koristit pasovno širino 100/10.
Že prej nisem uspel preko wi-fija spremljat T2 sporeda, se pravi televizijo. Za to sem pač uporabil kabel. Sedaj pa se počutim prav sramotno, da mi tega pri teh hitrostih ne uspe nastavit.
Veliko stvari se še moram naučiti pa me zanima naslednje:
1. Ali mora moj b/ž usmerjevalnik podpirati multicasting za gledanje T2 playliste? oz.
ali je moj router http://www.msi.com/product/net/RG54GS.h... primeren za kaj takega?
2. Ali je realno pričakovat hitrosti višje od 2,6 MB/s pri dolvleki torrentov.
3. Ali je utp kabel star več kot 5 let še sploh primeren za takšne hitrosti?
Za usmeritev in moj prvi post, najsiboto dovolj, v zameno za pomoč, obljubim pomoč sotrpinom v kategorijah, ki so mi blizu
much obliged
Iz T2 optike 10/10 sem dobil privilegij koristit pasovno širino 100/10.
Že prej nisem uspel preko wi-fija spremljat T2 sporeda, se pravi televizijo. Za to sem pač uporabil kabel. Sedaj pa se počutim prav sramotno, da mi tega pri teh hitrostih ne uspe nastavit.
Veliko stvari se še moram naučiti pa me zanima naslednje:
1. Ali mora moj b/ž usmerjevalnik podpirati multicasting za gledanje T2 playliste? oz.
ali je moj router http://www.msi.com/product/net/RG54GS.h... primeren za kaj takega?
2. Ali je realno pričakovat hitrosti višje od 2,6 MB/s pri dolvleki torrentov.
3. Ali je utp kabel star več kot 5 let še sploh primeren za takšne hitrosti?
Za usmeritev in moj prvi post, najsiboto dovolj, v zameno za pomoč, obljubim pomoč sotrpinom v kategorijah, ki so mi blizu
much obliged
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 82059 (24464) | Tilen |
» | SwitchOddelek: Omrežja in internet | 5373 (4464) | SeMiNeSanja |
» | 100Mbps/10Mbps ne deluje s polno paroOddelek: Omrežja in internet | 6362 (5910) | imagodei |
» | Sredi Ljubljane ni mogoče do interneta prek bakra (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14340 (11703) | x.sci |
» | Katera mrežna k. je boljšaOddelek: Strojna oprema | 1781 (1336) | kekz |