Forum » Omrežja in internet » spletni tiskalnik
spletni tiskalnik
borča ::
Pozdravljeni. Zanima me, če je mogoče navaden tiskalnik Canon Pixma MP610 povezati v domače omrežje mimo računalnika. Uporabljam Linksys wireless router WRT54GL. Odkrivam cloud printing tiskalnika pa nimam ustreznega za to. Hvala lp.
Saj Google Cloud Print ravno testiram vendar mi ne dela?! Print job pošljem na server in mi ga pokaže noče pa printat. Print job is gennue mi napiše.
Nekaj mi ni jasno. Google Cloud Print lahko uporabljaš samo, če imaš ustrezen tiskalnik!? Mojega navadnega ne morem uporabljati drugače kot, da je priključen v comp. To pa ni cloud printing!!
Ericssony ::
Ne, uporabljaš ga lahko z vsakim tiskalnikom, ki je priključen na računalnik.
Google Cloud Print Help
Connect your classic printers with Google Cloud Print
Google Cloud Print Help
Connect your classic printers with Google Cloud Print
Chrom mora biti na compu na katerem je tiskalnik aktiven? Jaz imam namreč Gogle Cloud print kot Chrome dodatek, ki sem ga cuknil iz Chrome web store.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chromebook - že kdo preizkusil?Oddelek: Loža | 4848 (3004) | BoLhCa |
» | "Cloud" oz. remote tiskanjeOddelek: Programska oprema | 1036 (906) | čuhalev |
» | Google Cloud Print storitev v beta faziOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5703 (5216) | MrStein |
» | Chrome OS predstavljen, prvi prenosnikOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5745 (5082) | JaVonTech |
» | Oblačno tiskanje v Chrome OSOddelek: Novice / Brskalniki | 6559 (5740) | SLO_Matej |