Forum » Omrežja in internet » Vprašanje!
Vprašanje!
krastača ::
A bi mi lahko prosim nekdo, ki to obvlada odgovoril na sledeče vprašanje
Poizkusi v podpisanem word besedilu spremeniti 1 bit, kaj se zgodi?
Poizkusi v podpisanem word besedilu spremeniti 1 bit, kaj se zgodi?
- spremenilo: krastača ()
pravi, (Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani) - moj naslov je Vprašanje!!! Kje je tu problem?
Želim le informacijo o tem, kaj se zgodi z dokumentom ki je bil podpisan (zaklučan) in ga spremenimo za 1 bit! Je to tako težko razumet? A se gremo sedaj vrtec "ti si rekel Ja!" "Ne, nisem" A bi se usmerili na temo vprašanja?
Če ne veš odgovora ignoriraj post
Če ne veš odgovora ignoriraj post
KoMar- ::
Eni nismo na forumu samo takrat, ko rabimo pomoč, ampak si želimo malo reda
Sem med drugim štejejo tudi naslovi tem, iz katerih je razvidno, za kaj gre.
Sem med drugim štejejo tudi naslovi tem, iz katerih je razvidno, za kaj gre.
No in gre za nejasno vprašnaje
Če, podpis ne velja več a ga lahko potem tuja oseba odpre itak že je bil prej zaščitem z postpisom?
Če, podpis ne velja več a ga lahko potem tuja oseba odpre itak že je bil prej zaščitem z postpisom?
Zgodovina sprememb…
Čujta KoMar in 5er - imam le to vprašanje "Poizkusi v podpisanem word besedilu spremeniti 1 bit, kaj se zgodi" iz sklopa vprašnaj pri programu CrypTool. Tudi jaz nevem točno kaj želi profesor vedeli, zato pa vprašujem tiste, ki bi morda to vedeli.
KoMar- ::
Podpis pri kriptologiji le zagotavlja istovetnost, ne pa tudi zaščito pred branjem.
Hvala lepa obema
Problem je v tem, da nam profesor Kriptologije niti ni predstavil, ker si za to ni časa vzel. Tako, da googlam okrog in berem o tej zadevi.
Hvala še enkrat
Problem je v tem, da nam profesor Kriptologije niti ni predstavil, ker si za to ni časa vzel. Tako, da googlam okrog in berem o tej zadevi.
Hvala še enkrat
Zgodovina sprememb…
gendale ::
podpiši word dokument
odpri ta dokument v kjermkol hexeditorju
spremeni en naključen bit
odpri spet v wordu
in boš vidla kaj se zgodi
odpri ta dokument v kjermkol hexeditorju
spremeni en naključen bit
odpri spet v wordu
in boš vidla kaj se zgodi
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tehnični pregled (koliko prej?)Oddelek: Na cesti | 21483 (19253) | solatko |
» | Najdena resna varnostna ranljivost v AJPESovi podpisni komponenti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Varnost | 80743 (63297) | jukoz |
» | FURS in Telemach priporočata uporabo starih luknjičastih brskalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 38607 (32757) | mojca |
» | e-davki podpisovanje... a je legalno?Oddelek: Loža | 1200 (789) | noraguta |
» | Moneybookers je drag, Paypala pa še niOddelek: Omrežja in internet | 2874 (2325) | teleban |