Forum » Strojna oprema » servis CDRWja
servis CDRWja
non3 ::
Hoj!
Kam bi lahko odnesel svoj(izven garancije) delno pokvarjen CDRW ? Sicer peče CDRWje navadnih CDRjev pa ne. Seveda pa vse operacije spremlja zelo nadležen in bolan zvok. :(
Kam bi lahko odnesel svoj(izven garancije) delno pokvarjen CDRW ? Sicer peče CDRWje navadnih CDRjev pa ne. Seveda pa vse operacije spremlja zelo nadležen in bolan zvok. :(
whatson ::
S popravili CD (rw) enot je zelo težko... Najbolje da se pozanimaš v kaki računalnški trgovini, kdo njim servsira podobne zadeve...
non3 ::
Hoj!
Hja, sem povprašal, ampak oni enote kar na izdelovalca pošiljajo ;( Misim, pa da ni tako velika okvara. Siscer sem enkrat očistil lečo in je bilo nekaj CDjev v redu nato pa spet problemi.
Hja, sem povprašal, ampak oni enote kar na izdelovalca pošiljajo ;( Misim, pa da ni tako velika okvara. Siscer sem enkrat očistil lečo in je bilo nekaj CDjev v redu nato pa spet problemi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Med (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10891 (9529) | jype |
» | Jolla & Sailfish OS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8195 (3995) | lopov |
» | Furs po 4 letih terja že plačan dolgOddelek: Loža | 6276 (5030) | noraguta |
» | Ob vsakem priklopu usb diska mu dodelijo winsi drugačno črkoOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (895) | Brainstorm |
» | Disk-vroc...kot le kaj :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2010 (1855) | LuiIII |