Forum » Zvok in slika » zvočniki
zvočniki
f0gripper ::
Zanima me kaj menite o tem sistemu ( http://musicdedi.si/gatt-audio-set-2-oz... ) rad bi mel neki malo močnejšega v sobi ( s tem ne mislim na računalniške zvočnike )
Scorpia ::
Ali ti je bolj kvaliteten zvok, ali bi rad prej šel na audiometrijo, ko si boš sluh poškodoval? :) Raje vzemi kakšen, 2.0 sistem pa dodatno wofer boš veliko bolj zadovoljen, kot s tistim kompletom gor. Tisti komplet je ok načeloma za ta denar, ampak kakšne močne basse ne pričakuj. Itak je pa ta sistem namenjen, kjer je večji prostor.
////
saj bi :) samo sem nekako omejen pri denarju maximalno bi dau nekje 300€ za ozvočenje če maš kaj bolšega kr z linkom na dan :)
Goran's Blog ::
To je bolj ozvočenja za kakšne dvorane govore.
Za 400 euru ti prodam jaz več kot pri teh zvočnikih se pravi: 2xSatelit Zvočnika,Subwufer,Ojačevalec,Mešalna Miza,Mikrofon,Vso Kablovje!
Za 400 euru ti prodam jaz več kot pri teh zvočnikih se pravi: 2xSatelit Zvočnika,Subwufer,Ojačevalec,Mešalna Miza,Mikrofon,Vso Kablovje!
Goran's Blog ::
Hehe ti verjamem:)
No če te zanima vseeno za 180 euru ti lahko prodam 2x satelit zvočnik vsak po 300W rms.
Lp
No če te zanima vseeno za 180 euru ti lahko prodam 2x satelit zvočnik vsak po 300W rms.
Lp
samo potem bi še rabo neko mešalno ali ojačevalec ane ? da bi lahko priklopil na računalnik. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup aktivnega zvočnikaOddelek: Zvok in slika | 3519 (2694) | darkz |
» | ozvočenje, pomočOddelek: Zvok in slika | 2749 (1782) | znamovsi |
» | Kateri zvočniki?Oddelek: Kaj kupiti | 3313 (3026) | klinker |
» | Aktivni zvocniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7395 (6022) | Zvezdica27 |
» | Ojačevalec 2x50WOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5444 (4720) | VolkD |