Forum » Pomoč in nasveti » paypal problem z moneybookers mastercard
paypal problem z moneybookers mastercard
psyke ::
problem je sledeč,
ko kupim kaj na ebayju ali v online trgovinah lahko enostavno plačam prek paypala ki je linkan z moneybookers acountom, tam kliknem samo dai mam paypal account in napišem svoje up. ime in geslo, naprej gre vse avtomatsko. Problem se pojavi ko grem jaz direkt na moj paypal account in tam kliknem send money in vnesem email od paypal userja in določeno vsoto.. potem mi napiše naslednje:
Your card issuer denied this payment. If you have another debit or credit card linked to your PayPal account, please use that. Or take a moment to link a new debit or credit card. Contact your card issuer if you don't know why you were declined.
če mi kdo lahko pomaga bi bilo lepo
ko kupim kaj na ebayju ali v online trgovinah lahko enostavno plačam prek paypala ki je linkan z moneybookers acountom, tam kliknem samo dai mam paypal account in napišem svoje up. ime in geslo, naprej gre vse avtomatsko. Problem se pojavi ko grem jaz direkt na moj paypal account in tam kliknem send money in vnesem email od paypal userja in določeno vsoto.. potem mi napiše naslednje:
Your card issuer denied this payment. If you have another debit or credit card linked to your PayPal account, please use that. Or take a moment to link a new debit or credit card. Contact your card issuer if you don't know why you were declined.
če mi kdo lahko pomaga bi bilo lepo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal vračilo denarja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12174 (10418) | St235 |
» | Amazon.com Account on Hold: Response RequiredOddelek: Loža | 2331 (956) | T_F_7 |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109393 (36440) | PINki |
» | paypal zavraca kartico, kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1781 (1474) | Djz3l3 |
» | Visa electron in nalaganje denarja s paypal-aOddelek: Loža | 1281 (1125) | amigo_no1 |