Forum » Pomoč in nasveti » Dropbox sinhronizacija
Dropbox sinhronizacija
Sims ::
Pozdravljeni,
na Ubuntu sem namestil Dropbox. V ustrezno mapo dodal mapo z datotekami. Dodana mapa se vidi online. Nato sem na drugem računalniku na Win7 pravtako namestil Dropbox in "linkal" računalnik. Online se vidi, da sta "linkana" oba računalnika. Vendar na Win7 mašini ne "downloada" mape, ki je že online. Ima pa ikona Dropboxa zeleno kljukico, kao da je vse posodobljeno. Kaj delam narobe?
Hvala.
Sims
na Ubuntu sem namestil Dropbox. V ustrezno mapo dodal mapo z datotekami. Dodana mapa se vidi online. Nato sem na drugem računalniku na Win7 pravtako namestil Dropbox in "linkal" računalnik. Online se vidi, da sta "linkana" oba računalnika. Vendar na Win7 mašini ne "downloada" mape, ki je že online. Ima pa ikona Dropboxa zeleno kljukico, kao da je vse posodobljeno. Kaj delam narobe?
Hvala.
Sims
Sims ::
Rešil težavo
V imenu folderja sem imel xxx d. o. o. in pika na koncu je v winsih delala težavo, v linux pa ne. Ko sem dal samo xxx, je začelo delat.
LP.
Sims
V imenu folderja sem imel xxx d. o. o. in pika na koncu je v winsih delala težavo, v linux pa ne. Ko sem dal samo xxx, je začelo delat.
LP.
Sims
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ownCloud vs Dropbox (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 20616 (17328) | Lonsarg |
» | Remote Contol Over Mail -RCMOddelek: Informacijska varnost | 10806 (8408) | SeMiNeSanja |
» | Sinhronizacija dveh računalnikov, programiranjeOddelek: Programska oprema | 1777 (1439) | matejm1994 |
» | Izšel Dropbox 2.0.0Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5765 (2681) | nekikr |
» | Kateri keylogger?Oddelek: Informacijska varnost | 3448 (2809) | Wisor |