» »

LG KP500 in flash igre

LG KP500 in flash igre

laguna1 ::

Pozdravljeni

Z interneta sem si prenes free igre za omenjen mobitel torej ime s končnico svf, prenesel na SD kartico v telefonu, sedaj me pa zanima, kako naj zaženem to igrico. Če grem na telefonu pod igre je samo ena igra, ki je bila naložena že ob nakupu telefonu, nove oz. novih igric, ki sem jih sam dodal na SD kartico pa ni. Torej kako bi se lahko zagnale te na novo naložene igre.

LP

RejZoR ::

Ne bo šlo ker cenejši telefoni sploh ne podpirajo flasha ali pa imajo samo Flash lite, ki načeloma podpira samo osnovne flash elemente, flash iger pa ne. Raje išči Java verzije iger, te pa dti bojo delovale.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

OK, torej če ne podpira flasha ampak samo java igre, torej prenesem igra.jar file, vendar pa ne vem kam ga dat na SD kartico, poskusil sem v igre in aplikacije in ostale direktorije, vendar sedaj ne vem, kako naj to igra zaženem. Torej kakšen namig.

PS: imam še sony ericsoon mix walkman, ki tudi podpira java, tam ni problem inštalirat igric.

LP

RejZoR ::

Vsaj Samsung, ki sem ga imel prej je zahteval JAD in JAR fajl pri večini stvari, da je delovalo. Tud pri Samsungu sem moral Java zadeve inštalirat, medtem ko si na Nokiah JAR fajle pognal kar direktno. Ne vem kako ima LG ampak možno da je podobno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Hvala vsem za namige in odgovore. Jar faili delujejo na telefonu, tako da niti verjetno ne bom pogrešal flash iger saj je nabor java iger za ekrane 240 X 400 oz 400 X 240 velik. Torej igre, ki delujejo na sony ericssonu delujejo tudi na LG, imata pa oba isto ločljivost ekrana. Glede inštalacij pa, ja je potrebno inštalirat igro, vendar kar s SD kartice in ne iz interneta.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14220394 (14705) Jst
»

motorola v 360!

482962 (1570) schranzek
»

motorola v975 igre (strani: 1 2 )

515563 (4173) THX
»

Kako poslati igrico na mobitel preko interneta?

112782 (2476) kopernik
»

Kako prevesti datoteko ki ima koncnico *.jar

Oddelek: Programiranje
71316 (1248) kopernik

Več podobnih tem