Forum » Pomoč in nasveti » Dolgo prižiganje prenosnega rač.
Dolgo prižiganje prenosnega rač.
Koral65 ::
Lp
Zanima me, če kdo ve zakaj se mi prenosni rač. ze od novega zelo dolgo priziga ampak ne recimo v windowse ampak najprej ko pritisnem gumb za vklop traja 3min da se prikaze logo od acerja in od tam gre normalno naprej. Hvala, lp
Jure
Zanima me, če kdo ve zakaj se mi prenosni rač. ze od novega zelo dolgo priziga ampak ne recimo v windowse ampak najprej ko pritisnem gumb za vklop traja 3min da se prikaze logo od acerja in od tam gre normalno naprej. Hvala, lp
Jure
Goran's Blog ::
Najbrš je kaj z biosi narobe in jih je treba posodobit, ker računalnik do tam kjer praviš ti ne pregledava diska, kartic itd...
sem updatal bios (ubistvu se je iz iste verzije na isto ker je bla ze najnovejsi gor) ampak isto... se da to kako zrihtat?
ja priklopljeno imam miško na usb. Model je acer aspire 5250. Samo crn zaslon je pa ena crtica kao d bi loh kj napisu recmo exit al pa kj sam ne prime nič.
Sem ga ravno zdaj uganil pa vse izklopil (napajanje, miško, wifi, telefon) in se je normalno prižgal, tako da ga neki moti, bom tocn ugotovu kaj. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri netbook?! (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Kaj kupiti | 278005 (98563) | MrStein |
» | Čudna težava s novo pošiljko PCjev | Ali rabim bioenergetika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2564 (1950) | solatko |
» | Asus eee PC (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Strojna oprema | 226679 (35545) | hojnikb |
» | no bootable deviceOddelek: Operacijski sistemi | 2140 (1862) | mstoji1 |
» | Kupujem prenosnik cca. 400kSIt (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8761 (6718) | nurmaln |