Forum » Pomoč in nasveti » bad sectorji in kazaa
bad sectorji in kazaa
cicimici ::
Lep pozdrav!!
zadnje čase se mi pojavljajo čudne stvari s particijo na kateri "furam" kazaa.Ko se mi vleče določen fajl (ni vedno isti) mi mašina resetira.Dat. datoteke ki sem jih vlekla čudežno izginejo.Ko pregledam disk (baracudo IV) mi javi program da je disk fuč.Po formatiranju particije iz Winsev mi kar naenkrat bad sectorji izginejo.Ali je disk zares fuč ali so krivi fajli in mi zaradi njih javi error.Vem da vas je dosti uporabnikov kazaa ali e mule in me zanimajo vaše izkušnje.Disk se ne vede nič čudno,vse drugače dela kot mora.
zadnje čase se mi pojavljajo čudne stvari s particijo na kateri "furam" kazaa.Ko se mi vleče določen fajl (ni vedno isti) mi mašina resetira.Dat. datoteke ki sem jih vlekla čudežno izginejo.Ko pregledam disk (baracudo IV) mi javi program da je disk fuč.Po formatiranju particije iz Winsev mi kar naenkrat bad sectorji izginejo.Ali je disk zares fuč ali so krivi fajli in mi zaradi njih javi error.Vem da vas je dosti uporabnikov kazaa ali e mule in me zanimajo vaše izkušnje.Disk se ne vede nič čudno,vse drugače dela kot mora.
cekr ::
To se pojavi, ker Kazaa ne sestavi dobro datotek. Pri starejših verzijah se je zelo velikokrat to zgodilo, pa še sedaj se kdaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 425896 (9180) | Freakylion |
» | Kam izginja plac na c:-ju ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1879 (1553) | CaqKa |
» | Ne morem zbrisati File-a!!! Zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1744) | para! |
» | skriti fajliOddelek: Operacijski sistemi | 1248 (1146) | CaqKa |
» | Nov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1748 (1424) | ali3n |