Forum » Hlajenje in modifikacije » Programi za upravljanje z LCD zaslončki
Programi za upravljanje z LCD zaslončki
kalisto ::
Po parih prebranih člankih o LCD zaslončkih ,sem se tudi sam odločil ,da si enega zlotam skupaj(in si mislil morda bo celo deloval ).V IC elektroniki sem naročil display 4x20 pvc 200403pyl pvc in 2 trimerja 100 ohm za regulacijo osvetlitve in 10K ohm za kontrast.Ko sem k temu prištel še poštnino je bil končen izračun cirka 10 jurčkov in se odločil, da stvar zagotovo mora delovati. Display sem povezal na LPT kabel potem intem načrtu.Display sem priklopil na komp. in po nekaj mučnih urah mi ga je uspelo spravit v delovanje. Stvar na mojem kompu zgleda res odlično in ni mi žal teško prisluženega denarja. Zdaj pa k stvari! Uporabil sem več programčkov in ugotovil da ima vsak kakšno pomanjklivost vsaj v mojem primeru.
Naprimer LCD Center -mi ne kaže nobenih temperatur in vrtljajev na ventih.
LCD Smartie- mi ne kaže zasedenosti diska , downloada in uploada.
LCD Display 1.2-pa se mi sploh noče zagnati in mi javi ,da MBM 5 ne deluje čeprav imam program prižgan in mi odčitava vrednosti sistema.Pozna kdo rešitev tega problema???
Imam naložen port95nt in MBM 5 ki ju zahtevajo večina teh programov.
OS Win XP pro
MSI K7T Turbo
atlon 1700XP
Naprimer LCD Center -mi ne kaže nobenih temperatur in vrtljajev na ventih.
LCD Smartie- mi ne kaže zasedenosti diska , downloada in uploada.
LCD Display 1.2-pa se mi sploh noče zagnati in mi javi ,da MBM 5 ne deluje čeprav imam program prižgan in mi odčitava vrednosti sistema.Pozna kdo rešitev tega problema???
Imam naložen port95nt in MBM 5 ki ju zahtevajo večina teh programov.
OS Win XP pro
MSI K7T Turbo
atlon 1700XP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24311 (14571) | Mazo |
» | Cool `n` Quiet Control in AMD 64Oddelek: Pomoč in nasveti | 2983 (1734) | Racunalnik |
» | problem z LCDjem 4*20Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1273 (1167) | gorjanc |
» | LCD zaslonček...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2121 (1676) | kuglvinkl |
» | LCD zaslonček in ČRKE!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2774 (2371) | sonyboy |