Forum » Zvok in slika » 5.1 surround zvocni sistem - na pomoc :)
5.1 surround zvocni sistem - na pomoc :)
Arks ::
Lep pozdrav.
Kupil sem si geniusov sistem zvočnikov 5.1 in pa externo zvočno kartico sweex. Vse skupaj imam povezano na laptop. Problem imam v tem, da ko delam surround test, mi zadnja dva zvočnika (surround zvočnika) igrata vedno istočasno, čeprav bi moral na testu igrati samo levi, oz. samo desni. Ostali zvočniki delujejo tako kot morajo.
Prosim, a se komu sanja kaj lahko storim? sem ze rahlo obupan. Hvala za odgovore.
Arks
Kupil sem si geniusov sistem zvočnikov 5.1 in pa externo zvočno kartico sweex. Vse skupaj imam povezano na laptop. Problem imam v tem, da ko delam surround test, mi zadnja dva zvočnika (surround zvočnika) igrata vedno istočasno, čeprav bi moral na testu igrati samo levi, oz. samo desni. Ostali zvočniki delujejo tako kot morajo.
Prosim, a se komu sanja kaj lahko storim? sem ze rahlo obupan. Hvala za odgovore.
Arks
- spremenilo: Arks ()
Enron x86 ::
Poglej, da je kabel za zadnja dva zvočnika dobro "pritrjen" v kartico (iztakni in na trdno priključi nazaj). Ni prav nobenega razloga povezanega s programsko opremo, da bi oba zadnja zvočnika predvajala hkrati.
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Arks ::
sem probal, pa ni spremembe. Čudno je, da ob testu relativno potiho deluje tudi woofer. (se pravi test levega surround zvočnika delujejo LS+RS+woofer, ko testiram samo woofer pa dela sam in lepo)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3499 (3029) | connel |
» | bass ne deluje oz. deluje ampak ne tako kot hočemOddelek: Zvok in slika | 3017 (2311) | CeSTbon |
» | Logitech z-5500 zvokOddelek: Zvok in slika | 895 (749) | kratos |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16748 (10687) | FlamE#7 |
» | Postavitev zvočnikov??Oddelek: Zvok in slika | 3021 (2886) | gappee |