» »

Bsplayer in podnapisi(oz NE)

Bsplayer in podnapisi(oz NE)

Poletnik ::

Folk kaj bi lahka blo narobe z Bsplayerjem oz. nastavitvami ker mi od 10h podnapisov predvaja enaga ce mam zegn 2. ? Bsplayerja sm ze veckrat reinstaliral pa nic ne pomaga. nastavitve prenastavil miljionkrat pa nc?

msmiha ::

Kaj ti javi kakšen error al se sam podnapisov ne vidi?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

brenx ::

naloži si directvobsub, pa se boš rešu teh problemov, sicer pa je tudi vprašanje kakšne kodeke imaš inštalirane. lahko poskusiš tudi zagon bsplayerja v overlaju 2. nekaterim dela probleme acemegacodec pack, čeprav meni ne.

Slaine ::

Jaz sem pa mislil da mi jih ne predvaja... sam pa po uri bentenja ugotovil da so črne barve in jih zato ne vidim (ker so se prikazovali v spodnjem črnem robu):D
Slaine - The King of Kings ...........''Some of us are born to die''

(sic) ::

Ali pa si poišči program G400 pa naredi eno mapo C:\G400 pa tam not podnapise skopiraj - samo morajo imeti ČISTO ISTO ime kot film (razen, seveda, končnice (*.avi, *.sub)).

BTW: G400 predvaja vse podnapise v vsakem programu (v systray se pokaže ikona, tudi, če delaš v (recimo) Movie Makerju).

Zheegec ::

Meni BSplayer dela BP z vsemi podnapisi.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

AjdA ::

Ker nočem odpirat nove teme, podobnih oz. istega problema pa nisem zasledila nikjer na forumu... bi sam prašala če kdo ve kaj bi bilo lahko narobe in kaj morm naredit, ker mi pri filmu formata Xvid ne predvaja podnapisov? Film se normaln vrti, podnapisi (.sub) tud (to sm preverla z enim drugim filmom), sam kombinacija xvid pa teh podnapisov pa ne funkcionira?
:\
če neumn sprašujem se mi ne smejat, je pač tko da ma računalnik bl mene pod kontrolo k jz njega.... 8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159289 (14437) BaRtMaN
»

DivX: Predvajalci + Podnapisi + Linki

Oddelek: Programska oprema
81936 (1553) All
»

Kaj namesto BSPlayerja

Oddelek: Zvok in slika
374925 (4068) KTr1sk
»

Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?