Forum » Strojna oprema » Med igro No signal
Med igro No signal
AljoVeliki ::
No danes sem prisel do nove ugotovitve xD kot sem omenil v prejsnjem postu mi igrica crkne...bila je seveda neoriginal...danes sem preko steama kupil original vendar je problem isti...problem ni v pregrevanju in kabli so seveda trdno pritrjeni...danes sem med igro nastimal windowed mode...in isti problem...vendar tokrat sem vsaj videl da vsakic napise ko ekran napise no signal mi windows javi error windows kernel mode driver 275.33 stopped working and has recovered...sm reku nic probam updejt...sedaj imam 280.26 problem je isti...zdaj nevem ali je problem v graficni ali me ima moj racunalnik za norca xD ker to je prva nvidia ki sem jo kupil...pocasi zacenjam obzalovati da nisem ostal pri ati...
specifikacije:
windows 7 ultimate 64 bit
nvidia geforce gtx 560
amd phenom x6
monitor je firme aoc
in maticna asus m4a89gtd pro
lp
specifikacije:
windows 7 ultimate 64 bit
nvidia geforce gtx 560
amd phenom x6
monitor je firme aoc
in maticna asus m4a89gtd pro
lp
AljoVeliki ::
st0jko ::
Si kaj navil grafično? Pregreva se ne? Probaj clean install driverjev. Popolnoma odstrani trenuntne s pomočjo driver sweeperja in naloži ponovno najnovejše.
keks?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13621 (12620) | solatko |
» | Računalnik je obsedel hudič (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7236 (5182) | GTX970 |
» | Radeon HD 6870? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Strojna oprema | 151480 (134448) | D3m |
» | Računalnik crknil sredi delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2306 (1872) | Duhec |
» | POMOC PROSIM Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5770 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5437 (4994) | Xserces |