Forum » Kaj kupiti » AMD vs Intel
AMD vs Intel
Zheegec ::
A kr tam od XP2000+ naprej? A kr tko? Zakaj pa ne od T-Birda800 naprej? O AMD nimaš pojma, še o CPU steppingih nimaš pojma. Glej moje poste, pa boš videl, da ni kr od tam nek naprej dobr, ampak je zlo odvisn od jedra. Recimo XP2400+ se najbolje navija od vseh AMDjev in to prav za toliko kot Intelovi procesorji, samo N.S.D.S. ne pozna Ja, jaz pa pravim da je glede na cena/performanse AMD daleč boljši od Intela. Kaj pa sedaj?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
nodes ::
..ne bi vedu..ta pravga še probal nisem...enkrat ko sem bil še nedolžen sem imel enega Celerona, pa ni bil za pol p**** mzle vode.
Mr.B ::
Bla bla bla , če se postaviš na nivo enega AGT-ja , bla bla bal , sorry , ampak denar ni tam , bla bla bla , ševedno razmišlate na nivoju velikosti AGT-ja , bla bla bla. Dejte no , kje pa tajnico zanima če se ji odpre exel v 3.32 s namesz 3.34s , bla bla bal itd.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
No saj, ker pa AMD odpre Excel v 3.32s in je še cenejši je odgovor na dlani; AMD rulz!
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Mr.B ::
Alien sej vem AGT , ampak ker delaš na malo , pač se ne zavedaš da nekomu pač ni pomembno 0.1 s , sploh v sistemih po 200+ mašin , itd.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Nisem na to ciljal...
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Celeron D procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5563 (3870) | radiator |
» | Intel ali AMD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5190 (4344) | Zheegec |
» | Kateri procesor ? AMD al INTEL ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6360 (5477) | frenk |
» | BartoniOddelek: Novice / Procesorji | 2763 (2763) | Gejmer |
» | Intel ali AMD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5474 (4431) | batiushka |