Forum » Pomoč in nasveti » štekanje ob gledanju filmov
štekanje ob gledanju filmov
SG_101 ::
Pozdrav,
imam hp 4710s, pa mi že 2 leti (od kar ga imam) šteka, ko gledam filme, serije...
s tem štekanjem je pa tako: včasih lahko film pogledam normalno do konca, včasih pa sredi filma slika "cuka" (slika se ustavi za par sekund, zvok se vseeno predvaja naprej, potem ko se vse skupaj "odšteka" pač gledam normalno film naprej). Vse skupaj je zelo nadležno, saj morem včasih čakati tudi do 1min, da preneha s štekanjem.
Temperature so v mejah normale, tako da to mislim, ni kakšna težava. To se mi dogaja tako v bsplayerju kot vlcju. Sam mislim, da je krivda v disku, da takrat, ko šteka, pač disk neki mleje al karkoli? (čeprav sem med gledanjem zaprl vse programe, antivirus itd...
Mogoče obstaja kak program, da ti preveri, če je z diskom vse ok?
Vsi nasveti, kaj bi lahko bilo narobe, so dobrodošli.
imam pa win7
hvala
imam hp 4710s, pa mi že 2 leti (od kar ga imam) šteka, ko gledam filme, serije...
s tem štekanjem je pa tako: včasih lahko film pogledam normalno do konca, včasih pa sredi filma slika "cuka" (slika se ustavi za par sekund, zvok se vseeno predvaja naprej, potem ko se vse skupaj "odšteka" pač gledam normalno film naprej). Vse skupaj je zelo nadležno, saj morem včasih čakati tudi do 1min, da preneha s štekanjem.
Temperature so v mejah normale, tako da to mislim, ni kakšna težava. To se mi dogaja tako v bsplayerju kot vlcju. Sam mislim, da je krivda v disku, da takrat, ko šteka, pač disk neki mleje al karkoli? (čeprav sem med gledanjem zaprl vse programe, antivirus itd...
Mogoče obstaja kak program, da ti preveri, če je z diskom vse ok?
Vsi nasveti, kaj bi lahko bilo narobe, so dobrodošli.
imam pa win7
hvala
hojnikb ::
preglej smart podatke z crystaldiskinfo, pobriš vse kodeke pa si nalož kake k-lite al pa CCCP kodeke in pomožnosti zamenjaj predvajalnik za video.
Btw kake temparature so za tebe v mejah normale ?
Btw kake temparature so za tebe v mejah normale ?
#brezpodpisa
Ted ::
Odstrani kodeke in uporabi predvajalnik z vgrajenimi kodeki (VLC, Media Player Classic).
Mah...
Se opravičujem ker sem obudil to staro temo, pa vendarle bo mogoče komu z istim kompom in problemom pomagalo...
Težava je bila v nameščenem programu HP 3D DriveGuard, katerega sem namestil ob vsaki novi namestitvi win7, saj je v nasprotnem primeru v "device managerju" kazalo en klicaj(!).
Lp
Težava je bila v nameščenem programu HP 3D DriveGuard, katerega sem namestil ob vsaki novi namestitvi win7, saj je v nasprotnem primeru v "device managerju" kazalo en klicaj(!).
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40408 (30708) | Icematxyz |
» | slabo predvajanje HD filmovOddelek: Strojna oprema | 4351 (3651) | hojnikb |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59252 (14400) | BaRtMaN |
» | Kateri player za mkv fajle (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8365 (6690) | gibaj |
» | codeciOddelek: Programska oprema | 1666 (1588) | bdx |