Forum » Zvok in slika » Povezava PC monitorja z DVD predvajalnikom
Povezava PC monitorja z DVD predvajalnikom
Old Spice ::
Ker mi je pred kratkim umrl en stari TV me zanima ali bi lahko moj 20" LCD zaslon povezal z DVD predvajalnikom tako da bi lahko gledal vsaj filme na DVD. Monitor ima samo DVI in VGA priklop. DVD predvajalnik pa SCART, komponenti (mislim da se tako reče :), skratka rumen, bel in rdeč ter oranžen/zelen/moder in S-video priklop.
Ali je možno s tem kako povezat to skupaj in pridobit solidno kvaliteto slike?
Ali je možno s tem kako povezat to skupaj in pridobit solidno kvaliteto slike?
sennheiser ::
Dvd z hdmijem stane cca 40 do 50€. Po pa kabl hdmi to dvi. Če si pa kj spretn lahk pa scart na vga narediš, je pa pač treba mal lotanja. V googla napiš scart-vga pa dobiš sheme vn.
Če boš šel iskat kable, večinoma jih ni, tisti ki pa so, so pa toliko kot nov dvd
Če boš šel iskat kable, večinoma jih ni, tisti ki pa so, so pa toliko kot nov dvd
IvoJan ::
In zakaj ne uporabljas racunalnik za buljenje filmov, glede ze to da bo dvd player priklopljen na enak ekran?
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dvd predvajalnik na lcd monitorOddelek: Zvok in slika | 1844 (1719) | mtjzbr |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10294 (9355) | LordTado |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4016 (3759) | Okapi |
» | SiOL tv + DVD kino + TV kako do zvoka preko dvdOddelek: Zvok in slika | 3615 (3211) | jokl |
» | hd tv - pcOddelek: Zvok in slika | 1571 (1311) | miranpozar |