Forum » Pomoč in nasveti » popravilo diska
popravilo diska
miki16 ::
doma imam od frenda maxtorjev disk,20gb 7200rpm.problem je v tem da je v njega trescila strela.v dosu ga zazna v winsih pa ne,sm ga full pocasi zaznava pol pa ne gre naprej.kaj mi storiti?
p.s:nekje sem bral da ga das v skrinjo in potem se s tem popravi,sam ne vem ce v tem primeru.tej fori s skrinjo ni za verjeti ali pac
lp
p.s:nekje sem bral da ga das v skrinjo in potem se s tem popravi,sam ne vem ce v tem primeru.tej fori s skrinjo ni za verjeti ali pac
lp
alf__ ::
hm...men je pomagal pr 4 diskih ;)
probi nimas kej zgubit..das not zutri, popoldan vn uzames, odcedis da kondenz gre stran pa je;)
prklops zvecer in deluje ;)
ce ne pa itk ni pomoci
probi nimas kej zgubit..das not zutri, popoldan vn uzames, odcedis da kondenz gre stran pa je;)
prklops zvecer in deluje ;)
ce ne pa itk ni pomoci
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava ledu (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 8319 (7115) | Magic1 |
» | Izklop fida med nevihto (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 18132 (15639) | lovro535v2 |
» | Hdd-ja ne prepoznaOddelek: Strojna oprema | 1111 (920) | connel |
» | Trdi disk -> uničen -> kako do podatkov???Oddelek: Strojna oprema | 2403 (1880) | everyone |
» | brnenje ali vodno hlajenje-alternativaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1608 (1371) | frenk |