Forum » Zvok in slika » DAT na CD
DAT na CD
Jux ::
Hellow.
Mene pa zanima ali obstaja kaksna elegantna resitev, kako iz DAT kasetk presnemavat na CDje - Ali obstaja recimo kaksna enota za PC, ki bi znala brati DAT kasetke (ki so konec koncev digitalne), ali pa kaksna DAT enota, ki ma digitalni out, preko katerega bi lahko elegantno in brez izgube kvalitete presnemaval?
Če imate slučajno kaj od take opreme za prodat, pa sploh obvezno odgovorite!!!!
Gracias!
Mene pa zanima ali obstaja kaksna elegantna resitev, kako iz DAT kasetk presnemavat na CDje - Ali obstaja recimo kaksna enota za PC, ki bi znala brati DAT kasetke (ki so konec koncev digitalne), ali pa kaksna DAT enota, ki ma digitalni out, preko katerega bi lahko elegantno in brez izgube kvalitete presnemaval?
Če imate slučajno kaj od take opreme za prodat, pa sploh obvezno odgovorite!!!!
Gracias!
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
CaqKa ::
ja moj oče je presnemaval v obratni smeri. seveda preko opticnega digitalnega izhoda. sblive ima digitalni vhod, tak da če gor priklopiš DAT s digitalnim izhodom bi moralo delat. po vsej verjetnosti pa imajo tudi 'sobni samostojni cd rekorderji' digitalni vhod.
mogoče bo kdo vedel za kak program s katerim bom backupiral na DAT kasete? ali pa morda celo na Digital8 kasete?
mogoče bo kdo vedel za kak program s katerim bom backupiral na DAT kasete? ali pa morda celo na Digital8 kasete?
Jux ::
Zanima me, a se da to kej hitrej presnemavat, kot pri normalni hitrosti posnetka (da mi torej ni treba cakati zraven compa, ce moram presneti 60minut glasbe)?
Thanx, Jux
Thanx, Jux
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Presnemavanje glasbe iz sintesajzerja prek zvocne kartice na racunalnikOddelek: Zvok in slika | 1380 (1253) | chittax |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6225 (5190) | Tomay |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7890 (6645) | gumby |
» | NV-GS11 frame dropi???Oddelek: Zvok in slika | 1374 (1218) | Caligula |
» | Zvocna z digitalnim izhodomOddelek: Zvok in slika | 933 (818) | CaqKa |