» »

Bolha in vračanje denarja

Bolha in vračanje denarja

Chasm ::

Recimo, da sem na Bolhi kupil izdelek, za katerega sedaj menim, da ni bil vreden mojega denarja...
Ali obstaja kakšna možnost, da moj papir povrnem v pozicijo, kot je bil pred parimi dnevi v moji denarnici in ali je kakšnen zakon, ki podpira to pot vračanja denarja od prodajalca do moje denarnice(prosil bi, da ta zakon kopirate kot vaš odgovor na moje vprašanje)?

Iskreno vam hvala.

GeForce ::

Pomojem ne, razen če je bil v opisu izdelek opisan drugače od tega kot si ga ti dobil.

#000000 ::

Kaj si kupil ? Ker ne vem če so isti pogoji za vse.

kmetek ::

bolha ni spletna prodaja, torej te nič ščiti. za kakšno vrednost se gre? vprašaš prodajalca, če ti vzame nazaj in odbije nekaj %.
še enkrat bolha ni ebay, kjer imaš zaščito ebaya + paypala če plačaš z paypalom.

Pravila in pogoji uporabe Bolha.com

St235 ::

Če si kupil od fizične osebe ga lahko edino ivilno tožil, če si kupil od pravne osebe (firme, trgovine) pa veljajo pravila nakupa na daljavo.

Tilen ::

Saj ne morem verjet.

Goljufija na Bolhi
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Mr Hilter ::

Tilen je izjavil:

Saj ne morem verjet.

Goljufija na Bolhi

Kje pa gre tu za goljufijo?!?!?

Ma ste eni prizadeti. Kaj sploh karkoli kupujete, mamico lepo še naprej pošiljajte v trgovino pa potem njej jokejte.

;-) ::

Chasm je izjavil:

Recimo, da sem na Bolhi kupil izdelek, za katerega sedaj menim, da ni bil vreden mojega denarja...
Ali obstaja kakšna možnost, da moj papir povrnem v pozicijo, kot je bil pred parimi dnevi v moji denarnici in ali je kakšnen zakon, ki podpira to pot vračanja denarja od prodajalca do moje denarnice(prosil bi, da ta zakon kopirate kot vaš odgovor na moje vprašanje)?

Iskreno vam hvala.

Pa kaj bi še ti imel...dosti kupujem telefone preko bolhe in tudi prodajam. Do sedaj sem doživel 2 taka pacienta kot si ti.

Prvemu sem prodal uro armani, ki smo dobili za poslovno darilo in me po par dnevih kontaktira da ni original, drugi mi mesec po prodaji HTC Wildfire reče da ni blo zraven spominske kartice-čeprav ni bila nikjer omenjena.

Zdaj se rajše bolhe ognem če se le da, ker se mi neda sploh ubadat z takimi, ki mislijo da kupujejo stvari 2x bolj poceni kot so v trgovini, zraven pa bi še imeli neke roke vračila, dodatno opremo itd.

Ko kaj kupujem se z prodajalcem dobiš in sedeš na kavi pa pogledaš stvar, če si se najebal si se najebal kaj bo sral potem.

bluefish ::

Ja, poznamo zgodbo glede tiste ure: Preko bolhe nevede kupil ponaredek

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kupila sem rabljen računalnik - CRKUJE!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
315494 (3891) konspirator
»

Nov TELEFON!

Oddelek: Kaj kupiti
457135 (5148) mancini
»

Prodajalci v tehničnih trgovinah (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7010522 (7963) d4vid
»

pomoc bolha

Oddelek: Loža
9802 (651) draciel
»

Izgubljeni dokumenti

Oddelek: Loža
73474 (3278) SkIDiver

Več podobnih tem