» »

Izgubljeni dokumenti

Izgubljeni dokumenti

SkIDiver ::

Danes sem v Planet Tuš v Celju izgubil oz bolje rečeno pozabil denarnico skupaj z vsemi osebnimi dokumenti na moškem WC-ju.
Ugotovil pa sem cca 2 uri kasneje v Novem mestu, ko sem zapuščal avto in iskal denarnico.

Zdej pa me zanima kaj je potrebno storit za preklic vozniškega dovoljenja, davčne številke in zdravstvene kartice. Izkušnje o preklicu bančne karice pa že imam in sem preklic tudi že opravil. Torej kako v primeru zdravstvene kartice in vozniškega? Mogoče še kakšni so stroški?

Kot drugo pa me zanima kater radio je najbolj poslušan v Celju in okolici? Namreč poklical bi jih in poprosil za objavo. Ne gre se mi za drugega kot za osebne dokumente. Gotovine tako nikoli ne držim v denarnici in v tem primeru sem oškodovan za 2900sit, ki sem jih imel v denarnici ter vseh dokumentov(vozniško dovoljenje, davčna številka in zdravstvena kartica). Gotovino pa si "najditelj" moje denarnice zaradi mene lahko tudi prisvoji kot "nagrado", da mi vrne denarnico z dokumenti, ker brez vozniške sem nekako prizemljen.

Če pa je našel kdo od vas pa ga čaka kišta piva:D, če seveda vrne denarnico in dokumente.
  • spremenil: SkIDiver ()

Bob Rock ::

Kot drugo pa me zanima kater radio je najbolj poslušan v Celju in okolici?


IMO Radio Celje, Fantasy.
___________________________________________________
gance hale ale cuzamen

Keyser Soze ::

Zaj.....! Pa glih danes sem na Radiu Center poslušal Javšnika v vlogi ćefurja, ki ja moškem sekretu v Tušu(???) zgubil denarnico in v njej 2500 Eura za novog clia.:D

Samo njemu je zadeva padla v školjko in odšla po vodi.

dolenska ::

vozniško prometno in zdravstveno pa osebno das lahko delat.
zdravstvena te stane mislim da 2500sit, osebna okol 3000sit, prometna 2000sit, vozniška okol 4000sit. bančno tudi lahko das delat, samo moras takoj preklicat to bančno. pa 1500sit ti bjo vzel z računa zaradi preklica kartice.
za davčno pa ne vem, pomoje ti dajo se en listek ampak davčna je pa ista, ker to dobiš samo enkrat, drgač bi jo mogu vsepovsod zamenjat. se men zdi
za vse kartice te izkaznice pa rabiš tudi sliko tako da brz se slikat

Tear_DR0P ::

jah fantasy je kar poslušan med populacijo ki obiskuje tuša, drugače pa mogoče tudi na tuš pokliči, včasih to kdo nese na informacije
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

SkIDiver ::

Sem klical ob 14.55 na TUŠ, 2 ure po tistem, ko sem bil tam, pa je ženska rekla naj pokličem za 10 minut nazaj. Klical sem po 15 minutah in mi je zatrdila, da sta pogledala vse WC-je snežilka in varnostnik pa ni bilo nič.

Ob 17.10 pa sem prejel klic varnostnika iz Planet TUŠ-a v Celju, ki je dejal, da imajo mojo denarnico, ki jim je bila prinešena ob 13 uri, ter naštel vse dokumente v njej! Menda jo je prinesel neki možakar. Skratka sem se vsedu v avto in odšel v Celje po denarnico. Dobil sem vse razen 1100sit je manjkalo notr(mam vedno preštet denar v denarnici). Nič zato. Naj ima gospod za poštenost. Sam mu tako nikoli ne bi mogel dat za kavo, pivo, .... Važno, da imam dokumente. Stalo me bo samo 3000 tisočake za preklic kartice in izdelava nove. Vsekakor bolje kot še nova vozniška oz. duplikat, ki stane 6000sit in ter zdravstvena, ki stane 2000sit pa še ostale kartice, ki pa dejansko niso tako pomembne.

Skratka sem presenečan nad poštenostjo! Še so pošteni ljudje in sm srečen, da je eden izmed njih našel mojo denarnico.

PS: Na enem izmed zgoraj emenjenih radiov pa so zahtevali plačilo za "oglas" o izgubljeni denarnici!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SkIDiver ()

MihaFirst ::

Če pa je našel kdo od vas pa ga čaka kišta piva, če seveda vrne denarnico in dokumente.


Naj bo denarnici tudi ves denar?
www.gamma.si

SkIDiver ::

Prepozen si. Sem jo že dobil nazaj:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Denarnice (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6813589 (1256) predi
»

moška denarnica (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20268136 (18447) Jerry000
»

Izguba dokumentov

Oddelek: Loža
309795 (8388) St235
»

Presenečen nad poštenostjo ljudi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
668480 (4229) Mipe

Več podobnih tem