Forum » Strojna oprema » chaintech GF4 special edition Ti 4200, 128DDR?
chaintech GF4 special edition Ti 4200, 128DDR?
BaRtMaN ::
Mislim da ma pomnilnik je bolj odziven - okol 3.3 ns. Sklepam glede testa na nV News. Kje si pa vidu to kartico?
dirtyh ::
V vobis-u
klikeleklokele
na strani 2 od novga reklamnega piltka. Cena je 219E.
Mal sem na netu gledal pa jih je kao 3 ali 4 serije teh special edition.
klikeleklokele
na strani 2 od novga reklamnega piltka. Cena je 219E.
Mal sem na netu gledal pa jih je kao 3 ali 4 serije teh special edition.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dirtyh ()
To je 46 jurjev. Upam, da se jo bo dalo dobit pr Jaetu al pa Mlacomu! Jo dobim po ceniku za nadaljno prodajo.
Škoda da se ne da k nam naročit.
Škoda da se ne da k nam naročit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
Tlele special edition je nekaj teh serij. Men se zdi da je to tista AGP4X, dvomim da ima kake občutne izboljšave, najbrž so sam mal šare še zraven dal(2 full version games - ma kva dajejo taka jajca zraven ).
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dirtyh ()
Ogledov sem si to stran in edina razlika ki jo jest vidm, je da mal drgač zgleda in da ma 2 špila zraven u škatli (AquaNox in MDK2 )
Beda od bede.
A je mogoče še kdo kaj opazu??
LP
Beda od bede.
A je mogoče še kdo kaj opazu??
LP
I know what you're thinking: "Did he fire six shots, or only five?" Well, to tell you the truth in all this excitement, I've kinda lost track myself. But, being this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" Well, do ya punk?
- Harry Callahan
- Harry Callahan
boštjan ::
jaz bi reko da je tudi malo bolj tovarniško navita kot pa navadna 4200.nekaj podobnega je pri gainwardu s serijo golden pack
A mogoče kdo ve, kje bi se dalo kakšno tole golden pack ali second edition kartico kupiti v Kokoši?
Switch ::
Ali Slovenija sploh ima uvoznika za Chaintech? Ko sem pred leti kupoval od te firme matično ploščo in grafično (Vodoo Banshee ), sem bil z njimi zelo zadovoljen. Stabilnost izkazujejo še danes, čeprav si močno želim, da bi ju zamenjal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce FX Not a home run... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 6873 (4968) | kuglvinkl |
» | Nova grafa in maticna!Abit?Asus?Leadtek?Oddelek: Kaj kupiti | 1056 (877) | boštjan |
» | GeForce4 MX440 (Gainward) DA ali NE?Oddelek: Kaj kupiti | 993 (803) | HroSCeK |
» | INformacije on nakupu PLATE!!Oddelek: Kaj kupiti | 1128 (862) | rap3r |
» | Kaj še obstaja poleg Epox?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (852) | tha_man |