Forum » Kaj kupiti » Nova grafa in maticna!Abit?Asus?Leadtek?
Nova grafa in maticna!Abit?Asus?Leadtek?
MrGTO ::
Torej kupujem novo grafo in maticno pa se sam ne znam odlociti.
Za grafo sem imel v mislih:ABIT Siluro GF4 4200 OTES NV28 128M DDR Tv-Out 8X,pa nevem ce se tolko pozna tale OTES.
Za maticno pa:ABIT NF7 NFORCE2 DDR +SB+LAN, pa spet nevem, k bi rad potem kej navil proc,pa eni pravijo da so od Epox za navijat.
Hvala ze vnaprej za vse nasvete!
Lp, Oblak
Za grafo sem imel v mislih:ABIT Siluro GF4 4200 OTES NV28 128M DDR Tv-Out 8X,pa nevem ce se tolko pozna tale OTES.
Za maticno pa:ABIT NF7 NFORCE2 DDR +SB+LAN, pa spet nevem, k bi rad potem kej navil proc,pa eni pravijo da so od Epox za navijat.
Hvala ze vnaprej za vse nasvete!
Lp, Oblak
Zoidberg ::
Abit je tudi za navijat samo nima tako visokih voltaž in nima lukenj okloi socketa.
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
nodes ::
Otes je zame kaplja čez rob, takšne konf. niso več za stanovanje, če upoštevam, da dela 24x7. Umaknu se bo sistemu vodke.
Zoidberg ::
Mah tale otes jest b kupil brez čeprav nimam nobene pci kartice.
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
aha, katera pa od Epoxa(za navijanje)?
ja sej sm cu da je otes mal glasen sam nevem pa kolko.Kaksne iskusnje pa imate s OTES, ce jih sploh imate? drugac pa predlagajte ksno drugo grafo, sam naj bo Geforce, sam se ne zanesem tolk na ATI.
Lp, Oblak
ja sej sm cu da je otes mal glasen sam nevem pa kolko.Kaksne iskusnje pa imate s OTES, ce jih sploh imate? drugac pa predlagajte ksno drugo grafo, sam naj bo Geforce, sam se ne zanesem tolk na ATI.
Lp, Oblak
ja...torej je za navijanje najboljsa EPOX 8RDA+ NFORCE2 DDR +SB+LAN+FW ? Ali bi bla ABIT NF7 NFORCE2 DDR +SB+LAN boljsa? Predvsem se mi gre za stabilnost oz. navijanje.
Glede grafe pa...sem ze razmisljal o Leadtek 4200 winfast, sam nisem preprican ce mi bojo dali zraven ta velik vent al mi bodo ustulili ksnega drugega. Tko da ce veste kje se da dobiti z velkim ventom,govorte!
Hvala za odgovore
Lp, Oblak
Glede grafe pa...sem ze razmisljal o Leadtek 4200 winfast, sam nisem preprican ce mi bojo dali zraven ta velik vent al mi bodo ustulili ksnega drugega. Tko da ce veste kje se da dobiti z velkim ventom,govorte!
Hvala za odgovore
Lp, Oblak
boštjan ::
Winfast GeForce 4 Ti4200 64 MB TV in DVI out
zgleda tako in nič drugače.
glede matične pa bi jaz zbral epox 8rda+
zgleda tako in nič drugače.
glede matične pa bi jaz zbral epox 8rda+
OK, mislim da sem se dokoncno odlocu:
EPOX 8RDA+ NFORCE2 DDR +SB+LAN+FW pa
Leadtek 4200 8x 128Mb...
Sedaj pa me muci processor.Rad bi nabavil AMD XP 2000+ TB2b!!! Pa nikjer ne najdem, vsi 2000+ so Palomino, edino v MlacoMu nevem kaj dajejo, tko da ce kdo ve kje se jih da nabavit...
Hvala
Lp, Oblak
EPOX 8RDA+ NFORCE2 DDR +SB+LAN+FW pa
Leadtek 4200 8x 128Mb...
Sedaj pa me muci processor.Rad bi nabavil AMD XP 2000+ TB2b!!! Pa nikjer ne najdem, vsi 2000+ so Palomino, edino v MlacoMu nevem kaj dajejo, tko da ce kdo ve kje se jih da nabavit...
Hvala
Lp, Oblak
Blup ::
... mislm da so za enkrat XP 2000 samo polomnio ... Tb2b je pa od 2400+ naprej pa mislim, da se da dobit 1800+ tb2b ...
Blup
Blup
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero plato-NUJNOOddelek: Kaj kupiti | 1387 (1054) | boštjan |
» | katero matično ploščo naj kupim???Oddelek: Kaj kupiti | 1105 (886) | Fury |
» | Nekaj vprašanj za poznavalceOddelek: Kaj kupiti | 1579 (1359) | monster-x |
» | Test nForceII matičnih ploščOddelek: Novice / Matične plošče | 2646 (2646) | ||_^_|| |
» | Pocenitev ze prihaja - se zdruzimo??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5051 (3549) | OZZY |