» »

Midnight club la VS Gran turismo 5

Midnight club la VS Gran turismo 5

soldier1337 ::

Povejte svoje izkušnje z igrama katera vam je bolj všeč itd. Vem da mi boste povedali da sta obe dobri odvisno kaj iščem ampak se ne morem odločit... povejte izkušnje z igrama kaj vam je všeč in kaj ne ....prosim ... ( PS3)

Meizu ::

Te dve igre sploh ne moreš primerjat. GT5 je neke vrste simulacija realnega dirkanja, medtem ko je MCLA tipična arkada.

GT5 nisem preigral, ker si pač ne lastim konzole, sem pa preigral Midnight Club in ni nek presežek. Povprečje. Medtem ko GT5 očitno kar hvalijo. Na tvojem mestu bi se odločil za GT5 je pa odvisno kaj imaš raje - arkade ali realno simulacijo dirkanja. Čeprav kot vidim iz videov GT5 ni neka hardcore simulacija ampak ima kar nekaj arkadnih elementov.

St235 ::

Gre za dve popolnoma različni zadevi.

Midnight club je lahkotna arkadica, ki ti nudi par ur zabave. GT5 je po drugistrani glomazna igra namenjena navdušencem nad avtomovbili. Stotine dirk in tisoči avtomobilov in predvsem ne gre za lahko tno arkadico. Avtomobili se vozijo dosti bolj realistično, volan je praktično nuja za karkoli z zadnjim pogonom in več kot 300 konji.

GT5 zahteva ure in ure igranja, da lahjko rečeš da jo obvladaš, vsekih poar tedno v objavijo nove izzive. Tako, da če iščeš odlično dirkaško igro, ki se ji moraš konkretno posvetit potem je to definitivno GT5. Če rabiš pa arkadno natepavanje plavajočih avtomobilčkov z gamepadom potem pa Midnight club.

Aja pa pazi, da ne zamešaš GT5 in GT5 prologue.

soldier1337 ::

uredu hvala ..... samo še zdej nevem ... mcla hudo .. ful dobr je k tunaš avte pa street racing pa to mi je zelo všeč .... po drugi strani pa mi je všeč dobra grafika ... veliko različnih stvari ( v gt5 npr. rally , dirkališče z avti formule gokarti ... vglavnem svašta) ... sploh nevem kaj narest .. ubistvu pa plavajoče avtomobilčke že mam NFS : HP , grid niso glih plavajoči avtomobilčki ampak ja vseen arkada pa dirt 2 je isto k grid ..... tako d nevem kaj narest ... še kšn nasvet ?? Mam pa nek občutek d bi imel kr obe =) ... no ja ... res nevem ...

soldier1337 ::

po drugi strani pa bo gt5 še dolgo dolgo živel in še dolge mel najbolšo grafiko tko d lahko ga kupm kasnej .... še kšni nasveti ??

St235 ::

Če nimaš volana potem škoda kupovat gt5, boš imel od njega dosti manj kot bi lahko.

PARTyZAN ::

Tudi brez volana se da v GT5 uživat neizmerno bolj kot z tisto povprečno arkado.

St235 ::

se strinjam, sam GT5 zahtreva čas in potrpežljivos, nekaj kar po mojem občutku avtorju teme malo manjka.

soldier1337 ::

definitivno si bom kupil gt5 ne ta trenutek ampak si jo bom še ta let .. potrpežljivosti imam zelo veliko ...

soldier1337 ::

dirt 2 ni simulacija je pa pri zadnjih tekmah potrebno veliko potrpežljivosti ... ( igral sem jo brez flash-neki )

če pa je v igro potrebno vložiti veliko časa pa zame to ni problem po vsej verjetnosti ne veste koliko sem star .. če pa bi vam povedal bi pa vsi začeli težit .. ( izkušnje)

Podoben primer kot pri fpsjih sem hotel kupit MAG (taktična igrca) in je vidu da igram cod pa mi je začel težit da mi nebo všeč ... kupil.... in igral sem jo preko 50 ur ..

Zgodovina sprememb…

St235 ::

povej ko boš nabavil. mislim, da te že imam pod priajtelji in si lahko izposojaš avtomobile med igralci. Zna prit prav za kašno dirko da ne zmečeš kup denarja za en avto.

soldier1337 ::

Kul ... ja me maš pod prjatla .. hvala za vse !!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Race Driver: GRID (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
28624016 (8213) uro1001
»

Gran Turismo 5 (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
585161 (2694) Jst
»

GT5 vs NFS: Shift 2

Oddelek: Konzole
9713 (550) krop
»

Gran Turismo 5 končno dokončan (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5313120 (10364) D3m
»

PS3 ekskluzive na E3

Oddelek: Konzole
301525 (1035) Berserker

Več podobnih tem