» »

Nakup "jogija"

Nakup "jogija"

pingo76 ::

V kratkem nameravam kupit nov okvir in rabim kako pametno informacijo glede "vzmetnic".
Dormeo sem že škartiral ker za enak denar intex ponuja praktično isto zadevo le da ima 10 letno polno garancijo na izdelek, dormeo pa le 2.
Kaj se kupuje dandanes za spodobno posteljo?
Spominske pene so biel enkrat in enkrat so bli vsi proti kaj je zdaj tisto pravo?
Hvala vnaprej. :)

T-h-o-r ::

nekaj brez feder
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

_sem_ ::

Garancija na??? Da ne bo zapacan in pretirano obrabljen pri izdatnih posteljnih aktivnostih? :) :)
Btw "naravni" lateks se začne v enih sedmih letih drobit in upraševat, pač ni neskončno obstojna reč.

Nekaj solidnega sem imel v mislih. Seveda posteljne aktivnosti mora preživet vzorno. :)

floyd1 ::

Lani sem Hitexovo lateks ležišče "slekel" (čeprav ni namenjeno za dol jemat) in dal prat prevleko. Lateks vložek je po 6 letih zgledal kot nov, še nobenega drobljenja. Za spanje pa (moje čisto subjektivno mnenje) se nobena vzmetnica ne more primerjat z latex ležiščem. Edino vodna postelja...
Dormeo (po mojih podatkih, lahko pa da se zelo motim) ni pravo latex ležišče. Veliko dajo za reklamo, očitno manj v kvaliteto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: floyd1 ()

E to sem rabil. Hitex lateks in to bo to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
277119316 (388) c3p0
»

Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20694179 (29937) Ganon
»

Nakup vzmetnice - nasveti (strani: 1 2 )

7731625 (17931) amigovespuci
»

Pregrinjalo za posteljo

153357 (2855) francek1
»

postelje in vzmetnice

3511289 (9262) t1grica

Več podobnih tem