Forum » Loža » Nakup "jogija"
Nakup "jogija"
pingo76 ::
V kratkem nameravam kupit nov okvir in rabim kako pametno informacijo glede "vzmetnic".
Dormeo sem že škartiral ker za enak denar intex ponuja praktično isto zadevo le da ima 10 letno polno garancijo na izdelek, dormeo pa le 2.
Kaj se kupuje dandanes za spodobno posteljo?
Spominske pene so biel enkrat in enkrat so bli vsi proti kaj je zdaj tisto pravo?
Hvala vnaprej. :)
Dormeo sem že škartiral ker za enak denar intex ponuja praktično isto zadevo le da ima 10 letno polno garancijo na izdelek, dormeo pa le 2.
Kaj se kupuje dandanes za spodobno posteljo?
Spominske pene so biel enkrat in enkrat so bli vsi proti kaj je zdaj tisto pravo?
Hvala vnaprej. :)
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
T-h-o-r ::
nekaj brez feder
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
_sem_ ::
Garancija na??? Da ne bo zapacan in pretirano obrabljen pri izdatnih posteljnih aktivnostih? :) :)
Btw "naravni" lateks se začne v enih sedmih letih drobit in upraševat, pač ni neskončno obstojna reč.
Btw "naravni" lateks se začne v enih sedmih letih drobit in upraševat, pač ni neskončno obstojna reč.
floyd1 ::
Lani sem Hitexovo lateks ležišče "slekel" (čeprav ni namenjeno za dol jemat) in dal prat prevleko. Lateks vložek je po 6 letih zgledal kot nov, še nobenega drobljenja. Za spanje pa (moje čisto subjektivno mnenje) se nobena vzmetnica ne more primerjat z latex ležiščem. Edino vodna postelja...
Dormeo (po mojih podatkih, lahko pa da se zelo motim) ni pravo latex ležišče. Veliko dajo za reklamo, očitno manj v kvaliteto.
Dormeo (po mojih podatkih, lahko pa da se zelo motim) ni pravo latex ležišče. Veliko dajo za reklamo, očitno manj v kvaliteto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: floyd1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 119316 (388) | c3p0 |
» | Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 94179 (29937) | Ganon |
» | Nakup vzmetnice - nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31625 (17931) | amigovespuci |
» | Pregrinjalo za posteljoOddelek: Loža | 3357 (2855) | francek1 |
» | postelje in vzmetniceOddelek: Loža | 11289 (9262) | t1grica |