Forum » Omrežja in internet » reached maximum number of permitted sessions
reached maximum number of permitted sessions
ismon1 ::
Živjo!
A ima kdo kaj izkušenj s tem napisom? To mi prikazuje ko 5 minut surfan na netu (brez torrentov,...), samo spletne strani brskam. piše pa približno tako:You have reached maximum number of permitted sessions on internet. Close one or more applications... Contact administrator of your network.
In potem ne morem 5min. surfat. In potem 2 minuti lahko, potem spet ne...
Ima kdo rešitev/izkušnje?
Hvala!
A ima kdo kaj izkušenj s tem napisom? To mi prikazuje ko 5 minut surfan na netu (brez torrentov,...), samo spletne strani brskam. piše pa približno tako:You have reached maximum number of permitted sessions on internet. Close one or more applications... Contact administrator of your network.
In potem ne morem 5min. surfat. In potem 2 minuti lahko, potem spet ne...
Ima kdo rešitev/izkušnje?
Hvala!
Tilen ::
Probaj surfat brez uporabe Facebooka. Sem preveril in očitno FB uporablja P2P do online prijateljev na spisku. Lahko pa ti maksimalno število dovoljenih povezav zapolni kak virus, ki se nekontrolirano kam povezuje. Ali imas pa enostavno prevec razlicnih spletnih strani odprtih v tabih brskalnika, glede na trenutno nastavljeno omejitev.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
ismon1 ::
Hja FB nimam, tko da ga tud odpiram ne :) Za viruse in spy-e sem pregledal pa ni nič dobilo, sem pa izklopil radio na RTV in mislim da je boljše. Mislim da je bilo to problem. Ker ravno sedaj razmišljam, da ga prve 2 dni nisem imel vklopljenega in je internet normalno delal. :) Hvala za odgovor!
amigo_no1 ::
A nimajo pri rtvslo p2p samo za prenos v živo ?
Ostali radiji uporabljajo shoutcast/icecast.
Ostali radiji uporabljajo shoutcast/icecast.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AT&T z majem vpeljuje omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20981 (17360) | Bistri007 |
» | Simobil unlimited - omejena hitrost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19204 (13272) | ZdravkoČolič |
» | Francoski HADOPI 2 stopa v veljavoOddelek: Novice / Zasebnost | 8373 (7166) | SkipEU |
» | idiot guide to encryptionOddelek: Informacijska varnost | 2249 (1810) | fiction |
» | [P2P] Raziskava o spletni izmenjavi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 8934 (7562) | ABX |