Forum » Strojna oprema » Pokvarjen vhod za mikrofon
Pokvarjen vhod za mikrofon
krOOokO ::
Pred 1 mesecom, sem kupil nov računalnik... Do sedaj je vse delalo brez problema, danes pa mi vhod za mikrofon ne deluje več! Kdo ve kaj se da naredit? Mikrofon pa res potrebujem....
lp
lp
OMG!!! Ravnokar sem ugotvil, da mi je bananca slušalk (zgornji del za priklluček na slušalkah) ostala v računalniku. :@ Sicer pa me to sploh ne preseneč saj so slušalke iz po**** bigbanga!! a se še da kaj naredit, al je sl use v k***c?
Imajo, stare so isto kot komp, sam me zanima če bodo sploh hotel uveljavit garancijo, da nebojo rekl da sm jst kriv, ali kej podobnega,,
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krOOokO ()
fosil ::
Ponavadi sta na računalniku dva vhoda za mikrofon, eden spredaj in eden zadaj. Uporabi drugega.
Tako je!
Nimam 2. vhoda sem že včeri gledu.... + zgornji del za vključitev mikrofona na slušalkah je ostal v računalniki, oz je tako globoko da se ga sploh nevidi, ampak tudi če dprem računalnik do tja ni šanse da prideš.... Sicer sem pa to že napisu...
Dvomim da imaš samo en vhod. Kje pa naj bi bil ta edini? Spredaj ali zadaj?
Drugače lahko uporabiš tudi line in.
Drugače lahko uporabiš tudi line in.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Gapi ::
z pinceto že probu vn potegnt. @fosil line in ni za mikrofon.
No person is rich enough,to buy back his past.
Riff ::
aja imaš čist zalomljeno notr edio je še ena rešitev če je ta zvočna integrirana na matični jo pač onemogočiš in daš eno na pci pa je problem rešen
Line in sicer po defaultu ni za mikrofon ampak se da v windowsih nastavit da se uporablja za mikrofon.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako usposobiti mikrofon na slušalkahOddelek: Pomoč in nasveti | 1845 (1557) | solatko |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5069 (4662) | eric_cartman |
» | Avdio vhod in PCOddelek: Zvok in slika | 1389 (1315) | majsterboss |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6729 (5196) | strumf666 |
» | Abit NF7-problem z integ. zvočnoOddelek: Strojna oprema | 983 (877) | VASkO |