Forum » Loža » Body language
Body language
mp218 ::
Je kdo kaj bral na temo govorice telesa? Jaz sem zdaj prebral eno knjigo, ki jo je spisal bivsi FBI detektiv Joe Navarro. Izjemno zanimiva, moram rec. Sem zacel uporabljat in spremljat dolocene zadeve in so kar ucinkovite. Kaksne so vase izkusnje?
aJPOD ::
pri pokru si na govorico telsesa izjemno pozoren in pa če nekoga hočeš dobiti na laži ga tudi hitro dobiš, če začne hitro govoriti kdo ti je povedal to, kaj je s tabo da na to misliš in tako,... :P , drugače pa napiši kakšne zanimivosti na kaj moramo biti pozorni, ker se mi ne da brati cele knjige :P
Venomus ::
Najbolj zanimiva stvar pri govorici telesa, ki se jo lahko najlažje opazi, je, kam ima sogovornik obrnjene roke in noge in takoj vidiš na čem si.
Pred časom sem bil na nekem sestanku z nekim starejšim vodilnim direktorjem iz firme in sem bil kar živčen, ker je pač znan po svoji strogosti in resnosti. Sva pa sedela v lokalu s kar veliko prostora in na začetku sem bil živčen, nisem se niti ukvarjal s tem, kako sedi in to. Čez par minut, ko je pa minila začetna trema, sem pa videl, da je imel noge prekrižane, ampak obrnjene proti meni in tudi roke je imel tako naslonjene, da je bil ''odprt'' proti meni. Ko sem to videl, sem se nekako bolj sprostil in je pogovor potem potekal bolj normalno, človeško. Majhna stvar, ampak če veš, zakaj in kako, ti lahko veliko pomaga.
Tudi če sogovornik ne pozna govorice telesa, lahko s svojo govorico podzavestno vplivamo na njega. Čisto enostvno. Če sedimo s prekrižanimi nogami in rokami in obrnjeni stran od njega, pa tudi če potem prijazno govorimo in vljudno, je razlika.
Pred časom sem bil na nekem sestanku z nekim starejšim vodilnim direktorjem iz firme in sem bil kar živčen, ker je pač znan po svoji strogosti in resnosti. Sva pa sedela v lokalu s kar veliko prostora in na začetku sem bil živčen, nisem se niti ukvarjal s tem, kako sedi in to. Čez par minut, ko je pa minila začetna trema, sem pa videl, da je imel noge prekrižane, ampak obrnjene proti meni in tudi roke je imel tako naslonjene, da je bil ''odprt'' proti meni. Ko sem to videl, sem se nekako bolj sprostil in je pogovor potem potekal bolj normalno, človeško. Majhna stvar, ampak če veš, zakaj in kako, ti lahko veliko pomaga.
Tudi če sogovornik ne pozna govorice telesa, lahko s svojo govorico podzavestno vplivamo na njega. Čisto enostvno. Če sedimo s prekrižanimi nogami in rokami in obrnjeni stran od njega, pa tudi če potem prijazno govorimo in vljudno, je razlika.
jype ::
Venomus> Najbolj zanimiva stvar pri govorici telesa, ki se jo lahko najlažje opazi, je, kam ima sogovornik obrnjene roke in noge in takoj vidiš na čem si.
Al pa sogovornik ve, kako mora imet obrnjene, da te bo okrog prinesel.
Al pa sogovornik ve, kako mora imet obrnjene, da te bo okrog prinesel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 90664 (82731) | bluefish |
» | Govorica telesa,mimika ali kako čimveč izvedeti o človekuOddelek: Loža | 6304 (4993) | ABX |
» | Lažeš!Oddelek: Loža | 2073 (1561) | burekar |
» | Govorica telesaOddelek: Loža | 3655 (3393) | Tomi |