» »

Govorica telesa,mimika ali kako čimveč izvedeti o človeku

Govorica telesa,mimika ali kako čimveč izvedeti o človeku

;-) ::

Zanima me kako dobro branje na temo govorice telesa, rad bi vedel oz. znal neke osnove kako se človek obnaša v določenih trenutkih, kaj pomenijo določene stvari itd.

Je kak dober link ali e book?

whatever ::

Mah, to znaš al pa ne. Precej težko se je to priučit.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

DimmniBurek ::

V knjižnici sem kak mesec nazaj našel tako knjigo. MIslim da se kliče "Značaji nevemkaj" Nekaj takega no.
There Is No Stronger Drug Than Reality

Okapi ::

Glej in se uči v nadaljevanki Lie to me.
Lie to Me @ Wikipedia
O skupini zasebnih "detektivov", ki se ukvarjajo prav s tem.

O.

Brane2 ::

Kot so v Matrici pogruntali "Only way to know a man is to fight him".

Če je res, potem je v bistvu edini način ta, da predmet zanimanja šutneš na pi*ko...
On the journey of life, I chose the psycho path.

Gandalfar ::

Kar rabis je NLP - Neuro-linguistic programming - Neuro-linguistic programming @ Wikipedia

Imas tudi knjige v slovenscini na to temo.

#000000 ::

Un k med govorom dosti maha z rokami, al nima pojma kaj govori/naj govori, al je pa Italjan :))

Ve kdo kak slovenski naslov kake dobre knjige?

Ali pa lahko kdo opiše kak pristop.

Zanimajo me tudi pristopi kako spraševat če hočeš izvedeti kaj o človeku kar ti noče povedati itd. Kaki bolj psihološki pristopi al kako bi temu rekli.

jype ::

Če hočeš zvedet karkoli o človeku, well, UDBA's your friend!

lol ka pa kak film?

Gandalfar ::

Pejt v knjiznjico ane! :)

Ja danes nemorem ko je nedelja ane :) Pa bi vseeno kaj pogledal/oprebral na temo če bi našel online kaj pametnega.

zile ::

lie to me
Serija na to temo.

drvo ::

Drugače pa knjiga allan pease-govorica telesa

ABX ::

Un k med govorom dosti maha z rokami, al nima pojma kaj govori/naj govori, al je pa Italjan :))

Telesna komunikacija je zelo pomembna, samo mi Slovenci smo pač komunikacijsko omejeni.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

whatever ::

No, če fašeš kako na gobec, potem verjetno ni dileme, kaj je osebek mislil.:D
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Stra ::

Sam imam tole knjigo: Veliki leksikon o človeških značajih / J. B. Delacour.

Drugače pa je Paul Ekman verjetno največja avtoriteta na tem področju: Paul Ekman @ Wikipedia .

Če ti to kaj pomaga. :)

BigWhale ::

Al mu je pa ime Stan in prodaja second-hand piratske ladje in second-hand krste ... :>

fm13 ::

Je kak dober link ali e book?

Npr.:
ALLAN PEASE - BODY LANGUAGE, How to read others’ thoughts by their gestures
The NONVERBAL DICTIONARY of GESTURES, SIGNS & BODY LANGUAGE CUES

gruntfürmich ::

no, če iz svojih izkušenj povem, je najbolje zaupat intuiciji in pač vedenju če tvoja intuicija deluje pravilno.

zanimivo pa bi bilo slišat kakšnega poznavalca, če ga imamo tu gor, da pove kaj o tem iz lastnih izkušenj.

in pa btw: od poklicnih igralcev pokra ne boš izvedel nič o njihovih kartah:))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

poker :)

Jaz se zanimam v bistvu za ravno obratno zadevo. Meni vsi ki me poznajo oziroma. Vsi ki me spoznajo na novo mi pravijo da nikoli nevejo kdaj mislim resno in kdaj se "hecam". Profesorji v šoli, na banki ko sem si rihal kartico mi reče ime priimek itd. pa me 2x vpraša po priimku, kolegi, celo punca.

Na razgovru o precej resni stvari z ravnateljico sem se ji celi 2 uri rahlo smehljal in ji z lahkoto odgovarjal na vpršanja meni v prid (tako dvoumno da je vedela da sem kriv, ni pa mogla nič), človek zaradi katerega pa sem bil tam pa je popenil. Ona kot psihologinja se je potem posvetla primeru in na koncu ko me je poklicala na razgovor je rekla da ve da sem jaz "tisto" naredil in da sem kriv, da to oba vema samo sem tako kontroliran človek da še tega ni doživela-prijazno sem se ji smejal pa sem rekel: "to da sem jaz kriv veste samo vi" pa tist sarkastičen nasmeh in adijo. V bistvu me zanima kaj v bistvu delam ker lahko človeku uničim živce da sam neve več kaj govori.

Napaka, nikoli ne dat vedet da si kriv, Ker če ne te bojo zajebali ob naslednji priliki.

LordTado ::

Samo zlo velik ljudi morš poznat pa se čim več pogovarjat to je način!

Mogoče tut kako knjigo o psihologiji,antropologiji,družbi prebrat...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LordTado ()

SašaG ::

Allan Pease je zagotovo najboljše ime za tvoje vprašanje. Na ta forum sem naletela naključno, ko sem iskala kdo vse je v Sloveniji že komentiral karkoli o njemu. Naše podjetje namreč 18.novembra prvič v Sloveniji gosti tega motivacijskega govorca. Njegovi seminarji so praviloma precej dragi in tudi naš ne bo ravno velika izjema, vendar se dogovarjamo z raznimi podjetji za določena partnerska sodelovanja ... zato se bo morda še marsikaj spremenilo. Do takrat pa si lahko pogledaš par utrinkov iz njegovih predavanj, ki smo jih dodali kar na našo spletno stran, ki promovira ta dogodek. www.allanpease.amec.si
Saša

Zgleda dober, vendar njegova angleščina ni najbolj enostavna.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zborni jezik

Oddelek: Loža
355915 (5111) ramiz?!
»

Iščem knjigo

Oddelek: Šola
121683 (1387) SpaceCaw
»

Katere TV serije trenutno spremljate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
738309 (6289) Gapi
»

Nov Italijanski film(Srce v breznu) (strani: 1 2 )

554947 (3930) siegmund
»

Lažeš!

302051 (1539) burekar

Več podobnih tem