» »

Prosta delovna mesta ?

Prosta delovna mesta ?

jalovec09 ::

Kje vse naj pogledam za aktualna prosta delovna mesta, pravih vez nimam, izkušenj nimam razen preko ŠS ?

Zaenkrat sem gledal ZRSZZ
Prijavljen na MOJEDELO, Zaposlitev.net

Se je vredno prijavljat na delovno mesto, ki zahteva tehnično smer (strojništvo, delo za CNC strojem, sem vajen delat fizično a ne za strojem), jaz tehnične smeri nisem delal.

Kje vse ste ostali iskal delo?

Hvala vsem za pomoč

jype ::

Najprej (kar tule) napiši kaj znaš, kaj vse si že počel, s kakšnimi problemi si se soočal in kako si jih rešil.

Ker je veliko bolje, da delo poišče tebe, kot da ti iščeš delo.

Ostanimo pri iskanju portalov, ki nudijo zaposlitev.
Za take reči, kot omenjaš @jype so ZS.

WarpedGone ::

Ne sramuj se svojega znanja.
Tudi, če imaš le 2 meseca izkušenj pri menjavanju rolet, so to izkušnje, ki jih naprimer jaz nimam.
Minus portalov je, da se utopiš med sebi enakimi in je delo pravzaprav tombola.
Zbogom in hvala za vse ribe

Gandalfar ::

mojsterleo ::

po mojih izkusnjah je portal zavoda poln fiktivnih delovnih mest. sam sem bil vcasih precej naiven,kar se tega portala tice,pa sem res lepo pridno posiljal vloge ... ki so na drugi strani romale direkt v smeti. dandanes samo se telefon in email.
mojedelo.com so kar ok ker oni dejansko preverjajo svoje oglasevalce,tako da fikcijskih oglasov tam ni,je pa premalo del za visje izobrazene od V.st. poleg tega ti priporocam da za vloge ne uporabljas njihovega prirocnika (ker ga vsi).
vredno je omenit se razpise min.za javno upravo za uradniska in tehnicna delovna mesta (poguglaj),ceprav ce nimas visoke izobrazbe in ZUP izpita nimas nobenih moznosti. pa tudi ce jih imas je moznosti bolj malo.
se najbolj ti priporocam da kontaktiras kake kolege glede dela ter da isces tam za kar si se izobrazil. ker pod mizo je vecja moznost kot pa da gres na oglase. moras vedet ko je oglas zunaj ga vidi cela slovenija,na en oglas se prijavi po 1500 ljudi in vec.... ce nimas ravno mocnih vez nekje lahko kar pozabis da bodo izmed teh 1500 ravno tebe izbrali. je pa hkrati res da v javnem sektorju ravno s tem dvigajo meglo, da lazje zaposlujejo po vezah.
ker ko.se prijavi toliko folka se preglednost zreducira na nulo.

DOOM_er ::

če si iz okolice Kranja oziroma imaš do Kranja blizu mi pošlji zs in bom povprašal v fabrki kaj in kako če bi te vzeli, glede na to da nas je polno študentov tam, ki delamo iste stvari kot redni.
Robots will steal your job. But that's OK

@MojsterLeo
Kaj pa ta e-mail/številka, ki je v oglasu? Zakaj potem sploh treba pošiljat ponudbe preko pošte, s tem si delajo samo delo in en kup papirjev, branja.

Naziv delodajalca:
INDIC SVETOVANJE, STORITVE IN POSREDNIŠTVO, D.O.O.
Naslov delodajalca:
HRANILNIŠKA ULICA 7 A, 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate kontaktna oseba: DŽAKULA PETER telefon: 051 263 017 el. naslov: pd@t-2.net

Zgodovina sprememb…

St235 ::

Pri oglasih zavoda je treba bit pozoren na rok trajanja objave. Če gre za minimalne čase (5 ali 8 dni, nisem ziher iz glave) potem nima smisla pošiljat prošnje, ker imajo že zbranega kandidata in je objava formalnost.

Na kakšen način je potrebno poslat prošnjo (email/pošta) je ponavadi definirano v oglasu. Je pa vse manj pošiljanja po klasični pošti. Če ni definirano je ponavadi čist OK, če pošlješ po elektronski pošti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smešni oglasi zavoda za zaposlovanje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15639134 (31545) Vitez
»

Kako priti iz nič čim hitreje do službe v IT industriji? (strani: 1 2 )

6320048 (17176) vostok_1
»

Življenjepisi in ostale priloge

4910557 (8096) bluefish
»

Je kdo bil prijavljen na ZRSZ in CSD?

3610042 (8975) jalovec09

Več podobnih tem