Forum » Pomoč in nasveti » facebook težave
facebook težave
killa bee ::
Kako nardiš, da ti se ne napiše nč na Wallu če te nekdo na facebook-u taga na kaki sliki(videu)?
Sem mal iskal na netu kako se to reši ampak dobre rešitve nism najdu
Siddh ::
najlažja rešitev-dol z facebooka
drugače pa mislim da gre nekako tako da neko aplikacijo blokiraš ali nekaj, poglej še v delu z aplikacijami malo
drugače pa mislim da gre nekako tako da neko aplikacijo blokiraš ali nekaj, poglej še v delu z aplikacijami malo
alpner91 ::
Kako nardiš, da ti se ne napiše nč na Wallu če te nekdo na facebook-u taga na kaki sliki(videu)?
Poglej si nastavitve zasebnosti. Podroben vodič najdeš na moji spletni strani.
najlažja rešitev-dol z facebooka
Mogoče je najlažja rešitev, ni pa edina. Facebook je velik potratnik časa in za večino "udeležencev" nepotreben, ampak če znaš filtrirat "promet" in ga uporabljati po pameti, pa je prav fino orodje oz. spletna skupnost. Kar pa se tvojega odgovora tiče, pa nebi izgubljal besed, le to: če ne veš, raje ne odgovarjaj ;) (brez zamere).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook za 19 milijard dolarjev kupil WhatsAppOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 20913 (18380) | Matevz96 |
» | Google+ dodaja preverjena imenaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5653 (4011) | spamer |
» | Facebookova nova storitev odstira vašo zasebnostOddelek: Novice / Zasebnost | 9111 (6198) | Manu |
» | Slike s Facebooka bolnico stale bolniškega nadomestilaOddelek: Novice / Zasebnost | 5741 (4067) | techfreak :) |
» | *.iso ... Kakšen file je to??Oddelek: Programska oprema | 1191 (1111) | brzy |