Forum » Šport » Nakup Wheya iz tujine
Nakup Wheya iz tujine
Temo vidijo: vsi
innerspace ::
Ta mesec v akciji pri THE Nutrition.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
fantasycamp ::
innerspace je izjavil:
Ta mesec v akciji pri THE Nutrition.
probal pa sem imel prebavne motnje zgleda je za vsakega drugače...
MeGreat ::
kater okus pa je najboljši od the nutrition wheya ? Vem da je stvar osebne preference samo eni so res obupno zanič :). Zdaj sem imel od myprotein chocolate mint pa mi ni bil všeč
mrkva1 ::
zanima me kaj se šteje kot dober nakup pri myprotein.com
Kakšna je dobra cena na KG?
sem zainteresiran za group buy.
CMpunk ::
js sm tud za!
pa sm zanesljiva oseba, to persona non grata, to ne šteje, da nebo kdo mislu
pa sm zanesljiva oseba, to persona non grata, to ne šteje, da nebo kdo mislu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CMpunk ()
Kinjorts ::
zanima me kaj se šteje kot dober nakup pri myprotein.com
Lahko računate tudi name. Online sem vglavnem po sedmi zvečer.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kinjorts ()
Sm preveru glede poštnine, če nabavmo za 100 funtov, mamo zastonj poštnino. Cena mojega artikla je 46.89funtov.
Zdej če je kdo iz ljubljane, je bolje da on naroči, ker jaz sem iz škofje loke(da nebom vsega nosil s sabo), ampak hodim na faks v lj.
Naj se en javi, ki je iz ljubljane in bi naročil, če se da, bi jaz naročil čimprej(lahko še danes). Pa da naredimo en spisek :D
Zdej če je kdo iz ljubljane, je bolje da on naroči, ker jaz sem iz škofje loke(da nebom vsega nosil s sabo), ampak hodim na faks v lj.
Naj se en javi, ki je iz ljubljane in bi naročil, če se da, bi jaz naročil čimprej(lahko še danes). Pa da naredimo en spisek :D
Zgodovina sprememb…
Kok kg bi pa vzel? 5?
Dj gremo čim hitrej js rabm da mišica raste
Dj gremo čim hitrej js rabm da mišica raste
Zgodovina sprememb…
Kinjorts ::
rajc123 ::
je se kdo interesiran za skupni nakup tisto od prej je padlo v vodo tako da bi se rad naročil
Keyser Soze ::
Danes spet naročam whey, tako da če koga zanima se lahko pridruži. Dostava je ko je, prevzem pa v centru LJ.
Delimo si poštnino (znesek poštnine se deli glede na vrednost naročila). Prisvojim si MP točke (če se bo spet kdo obregal ob moj blazni profit), kar pomeni da mi "podarite" 1MP točka=0,01GBP. Obogatel torej ne bom na vaš račun. Nič bat.
Je pa 20% popusta trenutno.
Delimo si poštnino (znesek poštnine se deli glede na vrednost naročila). Prisvojim si MP točke (če se bo spet kdo obregal ob moj blazni profit), kar pomeni da mi "podarite" 1MP točka=0,01GBP. Obogatel torej ne bom na vaš račun. Nič bat.
Je pa 20% popusta trenutno.
OM, F, G!
innerspace ::
Imam za narocit whey; ali kdo ve, ce so na MP trenutno kaki popusti?
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
Jaz bi naročil če bo cena ok.. Drugače pa čakam ponovoletno akcijo, lani so imeli prvi dan po novem letu -30% na vse ..
aha, to bi bilo meni časovno ok, ja.
a bomo kaj naročili?
a bomo kaj naročili?
Zgodovina sprememb…
Ja, jaz bom v kratkem (relativen pojem) spet naročal. Samo čakam kakšen vsaj 20% popust.
Tako da če ima kdo kakšno željo, plus da mu ni problem počakat par tednov na pravi trenutek, naj mi sporoči na ZS.
Tako da če ima kdo kakšno željo, plus da mu ni problem počakat par tednov na pravi trenutek, naj mi sporoči na ZS.
OM, F, G!
Evo, 20%.
Pod pogojem da je v naročilu za 25GBP tablet. Dejmo fantje, tableti so dobri za zdravje.
Pod pogojem da je v naročilu za 25GBP tablet. Dejmo fantje, tableti so dobri za zdravje.
OM, F, G!
bo kdo tablete nabavljal? omega3 olje tudi šteje pod to, če koga zanima? -20%
lahko kdo zraven naroči, bom dal po "nabavni ceni" samo za 25 funtov tablet je treba vzet :)
lahko kdo zraven naroči, bom dal po "nabavni ceni" samo za 25 funtov tablet je treba vzet :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MeGreat ()
Shkorc ::
Na katerih straneh se da najti kode za popust na myprotein? Verjetno na kakšnih forumih? Ker ko iščeš po netu najde samo spam strani.
Pa včasih se je dalo IWP kupit ceneje z uporabo "lowest price guarantee". Mogoče kdo ve, kje se piše o teh trenutnih akcijah?
Pa včasih se je dalo IWP kupit ceneje z uporabo "lowest price guarantee". Mogoče kdo ve, kje se piše o teh trenutnih akcijah?
Samo en prijazen nasvet: če mislite jesti ECA(efedrin,kofein,aspirin) stack in zraven jesti pizze, je bolje da se tega ne greste. Raje naredite dnevno: 15min teka, 20 minut kolesa, 20min kolebnice(npr. double-unders) in pa zmanjšanjte(to ne pomeni anulirajte!) vnos hidratov in maščob, pa zraven dodajte še kanček vztrajnosti pa bo...Že če vzamete samo kofein, po mojem mnenju kar zmanjšate zdravsveno tveganje, čeprav tudi kofein ni nevemkako zdrav.
detroit ::
Neaktivna tema, sam me firbca če se gre kak group buy spet? Rabam fulj...:) Moram še prebrat kaj ste svetoval čez vse tele poste tuki sicer še.
Skero
jst lahko raztalam po CE, LJ, in GROS mi se moramo samo zment iz kje bomo nabavil kakšne okuse in še kako akcijo ujet:)
Torej jst pa fantasycamp še kdo?
Torej jst pa fantasycamp še kdo?
Skero
mgermo ::
Jst ko mam v košarici za cca 60funtov mi piše delivery free in moj naslov. A je res glede na to, da ste omenli minimum 100?
romegregor ::
Pa ne da so ti proteini, whey in to sranje še vedno popularno...? Mogoče veste koliko g proteniov je potrebnih za optimalen dnevni vnos v mezociklu hipertrofije (predvidevam da ste vsi na masi)???
k--p ::
romegregor je izjavil:
Pa ne da so ti proteini, whey in to sranje še vedno popularno...? Mogoče veste koliko g proteniov je potrebnih za optimalen dnevni vnos v mezociklu hipertrofije (predvidevam da ste vsi na masi)???
Ah, kje pa! To je itak čist out. Samo še za fosile. Tamladi so zdej na nageljnovih žbicah. =)
OM, F, G!
Keyser si ti še živ ...oz čak a se nisi preselu na NZ? Mogoče sm te pomešal:P Ali kej še masovko naročaš?
Skero
Glih ta vikend smo nekaj malega naročili. =)
Pa šponsko prehiteli 25% popust, za mizernih 19%, ki sem jih še ujel. Sem kar fajn jezen na tale MP, ker me zmer neki okol prnesejo.
Žal nisem kej preveč aktiven tule gor, ker nimam časa. Tako da je samo en član tule gor naročil, ki me kontaktiral preko ZS, temo sem pa pozabil prečekirat. Mal tečno se je namreč tole usklajevat kdaj bi kdo kej, pa kaj, pa če je zaloga, pol še popuste lovit.
Ampak če ste strpni, se da vse zmenit. =D
Pa šponsko prehiteli 25% popust, za mizernih 19%, ki sem jih še ujel. Sem kar fajn jezen na tale MP, ker me zmer neki okol prnesejo.
Žal nisem kej preveč aktiven tule gor, ker nimam časa. Tako da je samo en član tule gor naročil, ki me kontaktiral preko ZS, temo sem pa pozabil prečekirat. Mal tečno se je namreč tole usklajevat kdaj bi kdo kej, pa kaj, pa če je zaloga, pol še popuste lovit.
Ampak če ste strpni, se da vse zmenit. =D
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KATERE PROTEINE (WHEY)Oddelek: Loža | 19434 (8011) | ramiz?! |
» | Prehranska dopolnila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28057 (24461) | kakob |
» | Proteini.si mnenjeOddelek: Šport | 12533 (8098) | Steinkauz |
» | Skuta namesto proteinovOddelek: Šport | 9584 (8640) | Looooooka |
» | MAMMUT proteiniOddelek: Loža | 9365 (8598) | alexa-lol |