Forum » Izdelava spletišč » EXE program zagnat s HTML linkom
EXE program zagnat s HTML linkom
zacetnik11 ::
Pozdravljeni
Zanima me če kdo ve, kako zaženem iz linka .EXE file, ki ga imam na računalniku?
Če dam samo link NEKAJ mi ga odpre da ga lahko samo shranem, jst bi pa potreboval, da se mi file zažene.
Kakšen predlog?
Hvala za HELP!
Zanima me če kdo ve, kako zaženem iz linka .EXE file, ki ga imam na računalniku?
Če dam samo link NEKAJ mi ga odpre da ga lahko samo shranem, jst bi pa potreboval, da se mi file zažene.
Kakšen predlog?
Hvala za HELP!
Trinitron ::
php omogoča zaganjanje programov server-side. Če hočeš zagnati nekaj client-side pa ne bo šlo zaradi varnosti. Če bi se dalo, bi bila to taka luknja v brskalniku, da bi šel cel svet na noge :-P
zacetnik11 ::
Kako pa naj nardim, zadeva bi delala lokalno, tako da je lahko samo HTML koda, v tabeli imam link in klik nanj bi se mi odpru program Putty?
Ali je možno, da bi vnesel tudi parametre v ta program?
Hvala za pomoč
Ali je možno, da bi vnesel tudi parametre v ta program?
Hvala za pomoč
pecorin ::
ce hoces imeti v html tabeli seznam hostov in s klikanjem odpirati npr. ssh povezave do njih, potem naredi taksen link:
ssh://ip.ip.ip.ip
ce pa ne prepozna ssh protokola, pa najprej to: http://kb.mozillazine.org/Register_prot...
in te potem prvic vprasa s katerim programom hoces taksne linke odpirati.
ssh://ip.ip.ip.ip
ce pa ne prepozna ssh protokola, pa najprej to: http://kb.mozillazine.org/Register_prot...
in te potem prvic vprasa s katerim programom hoces taksne linke odpirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletni bralnik excel dokumentovOddelek: Programiranje | 2731 (2299) | b3D_950 |
» | Kvazi Članek: "Hekanje" Amino 103 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 42937 (19876) | cevlj |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16613 (8152) | Gapi |
» | linux server (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8463 (7470) | #000000 |
» | Skripte (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8770 (6633) | Microsoft |