Forum » Omrežja in internet » Vsem ki ne dela 1M ADSL
Vsem ki ne dela 1M ADSL
Matri[X] ::
Men ne dela 1M adsl in sem že 2meseca na 512kbit/s. Zanima me kdaj bodo začel na telekomu to kaj popravljat če sploh bodo. Siolu je seveda vseeno za to in mi še vedno pošilja položnice za 8000sit mesečno. Zanima me, če ma še kdo 512kbit/s ker ne more imeti 1M zaradi takšnega ali drugačnega razloga. Jaz vem samo to, da je frend bolj oddaljen od adsl centrale in ma konfortni paket (1km več je oddaljen-drug kraj).
Sej 1M mi je že delu, samo sem potem prestavu nazaj na 512, ker me je med dnevom disconekat na par urc, ponoč pa 2min. Modem sem tud že zamenjal z frendovim pa isto.
Jaz sem klical na siola zaradi računa (8000sit namesto 8000-10%), kjer so mi rekli naj ga pisno zavrnem. To sem tudi naredil en teden nazaj. Še vedno ni odgovora, net pa zaenkrat še deluje. A ti misliš, da naj pokličem tja in začnem morit da hočem 4M na vsak način (pripravljen sem plačevati tako mesečno naročnino - 11500sit). Tega še nisem storil. Sem pa kakšna 2 meseca nazaj 4tedne mogu težit na 116 (tk-prijava napak) da so pršli pogledat kaj je narobe (potem so me šele preklopil nazaj na 512kbit/s). Download je pa okoli 71kb/s.
Sergio ::
delam do 23:00. poklici na 080 1000, zahtevaj Sergeja, toliko da nekaj preverim. Ker se mi zdi nekaj cudno.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Elemen_T ::
Meni je pa DL narstel na 256KB/s
Lučka kaže na 2mbit, jest pa na standard paketu
Meni je prav.
Lučka kaže na 2mbit, jest pa na standard paketu
Meni je prav.
do 15:00 me lahko dobis
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Sergio : kaj si potem šel delat z mojim linkom, ker se mi od tedaj naprej LAN povezava z modemom prekinja in modem zgublja sinhronizacijo na par minut. Lahko ti pošljem event loge od pppoe (win2k).
nic nisem delal. je pa mozno, da izgublja sinhronizacijo zato ker bo danes SiOL nadgrajeval upload na vasem koncu. nisem nic kriv
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Ok, ugotovu sm, da so me dal na nazaj na 1M/256kbit. Download je narasu iz 117kb na 119kb/s < pohvalno ter upload iz 16kb/s na 28kb/s. Vse lepo, samo kaj ko se mi link prekine na nekaj sekund (timeouti). Ping se pa spreminja od 11ms do 106ms, prej sem mel konstanto 16ms (nič več, nič manj). Zdele grem klicat na 116 zakaj s5 0 ne dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matri[X] ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8959 (6085) | VASkO |
» | ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 36250 (19332) | RedOS |
» | Za vse ADSLejevceOddelek: Omrežja in internet | 2937 (1587) | BC3 |
» | kbel in prenos iz neta!Oddelek: Omrežja in internet | 2404 (1542) | [t502] |
» | KKS Online v MbOddelek: Omrežja in internet | 2270 (1753) | frudi |