» »

Novi disk kot BACKUP disk

Novi disk kot BACKUP disk

WinXP ::

Danes ali jutri dobim novi disk in sem se odločil da ga NE RAZDELIM na particije,torej naj ostane v enem kosu kot ena particija,nastavljena verjetno na Primary.Bo to v redu?:)

Služil mi bo pa za BACKUP čisto vsega kar imam na originalnem disku in bo pospravljen lepo na omari,tako da samo v primeru česa...
(ker so DVD-ji premajhni za to...)

P.s: Ali naj uporabim kakšen program kot je Norton Ghost oz.GParted za backup v DOS-u?
Ker do zdaj sem kopiral samo tako Copy-Paste v mape,mislim pa da to ni temeljito kopiranje za VEČJE število datotek...
  • spremenil: WinXP ()

fosil ::

Ena particija je kul.
Copy paste je v redu za backup določenih datotek, map, ki so ti pomembne.
Norton ghost in podobni pa naredijo backup celotnega diska, torej tudi windowsev, instaliranih programov, nastavitev...
Tako je!

Sem dobil in kopiram vse na novo.Hvala fosil.

Samo za t.i.pametnjakovice iz prejsnjega posta kot je gx86,Gray Warden,Aston11 in vorantz od Prezihove juhe pa lahko recem da PREdobr vem kaj delam,kar se tice Okužen RAM !
ce pa bi bil kdo TOLIKO RES DOBER IN PAMETEN KAKOR SE IMA ZA TO,BI S SVOJO POMOCJO odgovarjal non stop ne pa cakal od jutra do vecera da sam po svoje malo preizkusas sistem,sele poj se pa javi kot kurba,ko je ze slo vse s particije,pa ti potem svetuje da se je dalo drugace pa da to ni to,pa bla bla blaaa... klasicna slovenska posla.Taki mi ne rabijo svetovat pa pametovat.In NE ni slo drugace.
Ampak bolni forumasi dojamejo nekatere stvari SELE ko se V ZIVO pri tebi prepricajo in sledi:
Jao,ne vem kaj nj,probala sva 100 varijant,nevem ni druge al neses v podjetje in fejst placas da ti resijo vse podatke alpa enostavno total formatiras,brez da placas kj pa je to to.;(

Ce bi blo po VASE bi vsak uporabnik imel VSE popravljeno sam od sebe,zastonj in resil vse podatke z levo roko in ne bi niti potrebovali podjetij ki se s tako tehniko resevanja ukvarjajo,zato pa so dragi,ampak vsaj naredijo nekaj! Ne opletajo pa le z jezikom kkot nekateri ki blebetajo na pamet pa se videli niso za kaj se gre...pa pametujejo.Ne mores ti to v par besedah opisat,to je treba v ZIVO VIDET in ODNESTI PODJETJU ki se s tem ukvarja ne pa poslusat blebetanja napsihiranih posameznikov pametnjakovicev,ki komaj sedijo za monitorjem,glih tolk da niso padl s stola.Se enkrat,NE BI obstajala PODJETJA ki se STROKOVNO ukvarjajo s tem,ce bi to bilo tako lahko,nared to pa nared to pa evoga je ze magicno reseno 800GB podatkov,daj ne prosim ne blefirajte!;( In nikogar vec ne bom spraseval po forumu v zvezi s tako zahtevno stvarjo za tista 2-3 brezvezna neucinkovita odgovora ampak za naslednjic vem,KJE JE PRAVI NASLOV.8-)

Kot drugo pa ce bi slucajno kaj rabil pa lahko vprasam tudi na nasih forumih,zakaj sploh sprasevati klasicne norce,ki mu trobis eno,on pa tebi govori drugo in samo caka da se ti vmes se kaj pokvari,pa kao svetuje -v bistvu pa komaj caka da kaj pokvaris.To se ti kao pomagalci.:D
Tema zakljucena.Moderator lahko temo zaklene,na drugih forumih bojo pa malo prebrali v prevodu kako se obnasajo nenormalno posamezniki od tukaj ko mu govoris eno on pa tebi drugo..
PODJETJE JE MAJKA.Nema druge.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

amigo_no1 ::

Naj ti že nekdo pove:
Forum ni plačana tehnična pomoč,ki deluje 24/7, tako da pričakovati instantno rešitev je iluzorno. Ok ?

V temi z ramom si samo pokazal, na kakem nivoju neznanja si.Druge Dr. Roman teme z avtoradijem Zamenjava Avtoradija Z NOVIM niti ne bom komentiral :D.

Tudi tvoje zadnje nebuloze (zadnji post, opletanje sem in tja z vsemogočnim strokovnim podjetjem) so vredne obiska kake zato primerne ustavno.Priporočam tudi branje kake knjige iz zbirke "za telebane".

btw
V slovenski abecedi obstajajo krilati znaki, čšž.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Slovenska abeceda me ne zanima niti nimam kaj s Slovenijo. Kot drugo mister amigo,da ne bom jaz zacel spremljat tvoje poste in KOMENTIRATI. In tretje nobenih priporocil od takih ne rabim,posebej pa tudi ne od takih ki se delajo slovence in jim lezejo v rit. Amige niso doma v sloveniji,kateri se ti prilizujes ampak v Spaniji in Mexicu.

V kolikor pa kdo misli biti dolgcasen in teziti se da zmenit za druge metode.Ali pa bo se bolje da te prijavim upravljalcu strani,da si zoprn in da nadlegujes.Umisljas si kao neko svoje znanje v resnici pa si en drek NEznanja.Da ti povem nazaj.JASNO? In ne odpisuj vec,ce ne te bom prijavil.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

Zgodovina sprememb…

• spremenil: WinXP ()

vorantz ::

Da šefe...evo mene u pet sati ujutro da ti pomognem :))
24/7 tech support se mastno plača ne pa zahteva zastonj :P

amigo_no1 ::

Slovenska abeceda me ne zanima niti nimam kaj s Slovenijo.

Si na slovenskem forumu.

Kot drugo mister amigo,da ne bom jaz zacel spremljat tvoje poste in KOMENTIRATI.

Please do.Konstruktivno seveda, pravljice lahko gledam& poskušam vsak dan na slo3.

Si premlad & premalo izobražen, da bi vedel kaj vse lahko amigo pomeni ali ne pomeni.Kdo pa pravi da mora nick kaj pomeniti ??

V kolikor pa kdo misli biti dolgcasen in teziti se da zmenit za druge metode.Ali pa bo se bolje da te prijavim upravljalcu strani,da si zoprn in da nadlegujes.Umisljas si kao neko svoje znanje v resnici pa si en drek NEznanja.Da ti povem nazaj.JASNO? In ne odpisuj vec,ce ne te bom prijavil.

Ja, ko stopiš mački na rep zamijavka :D.
Prijavil ? Hahahaha, kaj še čakaš.No, in to dobiš nazaj v zahvalo za pomoč.Hvala lepa ;((.

vorantz ::

Btw

V kolikor pa kdo misli biti dolgcasen in teziti se da zmenit za druge metode.

To se mi zdi kot grožnja...kdo je zdaj persona rudis? :/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Igre: podarim kodo (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

Oddelek: Igre
2117417070 (6697) yoco
»

koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5812399 (7880) carota
»

Nemorem rešit ene naloge z c++ (sem začetnik) (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
6810382 (6120) technolog
»

Zavajujoči prevodi novic na rtvslo.si

Oddelek: Loža
232528 (1367) roli
»

Smo Slovenci res nestrpni?

Oddelek: Loža
451900 (1311) Pepe

Več podobnih tem