Forum » Slo-Tech » Vprašanje za Percija
Vprašanje za Percija
Predator ::
pritožbe sodijo v slo-tech oddelek; pa tukaj ti bom odgovoril na tvojo temo Vprašanje Predatorju
prvič cracki niso dovoljeni, it ain't gonna change tako ne sploh debatirat o tem ...
drugače pa vem da se da pomagat po mailih, sem tudi jaz že dobil mail z kakšnim vprašanjem ki bi bil na meji dovoljenega na slo-tech-u in sem nanj odpisal, samo nisem pa o tem pisal na slo-tech; get it?
prvič cracki niso dovoljeni, it ain't gonna change tako ne sploh debatirat o tem ...
drugače pa vem da se da pomagat po mailih, sem tudi jaz že dobil mail z kakšnim vprašanjem ki bi bil na meji dovoljenega na slo-tech-u in sem nanj odpisal, samo nisem pa o tem pisal na slo-tech; get it?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prošnja za komentarje: Nova pravila (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 38298 (32431) | link_up |
» | Slo-tech uporabniki in njihove praviceOddelek: Slo-Tech | 2243 (1736) | kuglvinkl |
» | Copyright pri prevodihOddelek: Loža | 1964 (1752) | nsignific |
» | Sergio-zakaj si zaklenil temo o kopiranju zaščitenih cd-jev? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 8297 (6348) | perci |
» | Kaj menite o Slo-Techu? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5704 (4219) | Primoz |