Forum » Pomoč in nasveti » k7s5a bios težave
k7s5a bios težave
tomazjur ::
Imam ploščo k7s5a vezije 1x.
Zadnjič hotel dati gor nov bios iz uradne strani, pa se mi bios zbrisal in sem moral iti naložiti na servis.
Ne vem, ali je bila disketa slaba ali sem dal verzijo napačno od biosa?
Od kar so mi dali nov bios, ki je sicer novejši od mojega prvega, vendar starejši od zadnjih iz uradne strani, imam težave s sound kartico. Tista integrirana naj ne bi več delala, ker se je xp vsakič ustavil, zato so mi rekli, naj kupim novo zvočno kartico na servisu in to sem tud naredu.
Vendar pa zdaj sicer xp dela, vendar vsakič ko se mi naloži ta kartica, mi vrže ven modem, cd, cdrw.
Zdaj ne vem, ali je bios spet napačen. Nekaj sem gledal, da je na domači strani en bios za verzijo teh plošč 1x, pol so pa še eni biosi, ki so za 1x,3X. Ne vem ali so te biosi 1x/3x pravi za mojo ploščo k7s5a, ki je še čist ta prva vezije 1X.
sistem: 900 athlon, 256 ddr, geforce 2 mx 400.
lp
Zadnjič hotel dati gor nov bios iz uradne strani, pa se mi bios zbrisal in sem moral iti naložiti na servis.
Ne vem, ali je bila disketa slaba ali sem dal verzijo napačno od biosa?
Od kar so mi dali nov bios, ki je sicer novejši od mojega prvega, vendar starejši od zadnjih iz uradne strani, imam težave s sound kartico. Tista integrirana naj ne bi več delala, ker se je xp vsakič ustavil, zato so mi rekli, naj kupim novo zvočno kartico na servisu in to sem tud naredu.
Vendar pa zdaj sicer xp dela, vendar vsakič ko se mi naloži ta kartica, mi vrže ven modem, cd, cdrw.
Zdaj ne vem, ali je bios spet napačen. Nekaj sem gledal, da je na domači strani en bios za verzijo teh plošč 1x, pol so pa še eni biosi, ki so za 1x,3X. Ne vem ali so te biosi 1x/3x pravi za mojo ploščo k7s5a, ki je še čist ta prva vezije 1X.
sistem: 900 athlon, 256 ddr, geforce 2 mx 400.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31708 (18303) | Jaffa |
» | Ne gre naložit winXP na novi hardwerOddelek: Pomoč in nasveti | 2918 (2199) | boštjan |
» | M. PLošče Elite?Oddelek: Kaj kupiti | 1535 (1030) | mile |
» | Ali se nakup dobre osnovne plošče sploh splača?Oddelek: Kaj kupiti | 2225 (1005) | slawc |
» | Kera matična?!Oddelek: Kaj kupiti | 2176 (1267) | Vulcano_7+ |