Forum » Kaj kupiti » Kera matična?!
Kera matična?!
NoUse4AName ::
zelo veliko ljudi ima tezave s gigabyte platami in novejsimi graficnimi (radeon 8500, gf4) al se stvar sploh ne zazene al pa je nestabilno.
Jst si bom kupil MSI-jevo plato, ker nisem nikjer na netu zasledil da bi se kdo pritozeval glede nestabilnosti. Pa tudi hitrejsa je od gigabytove
Jst si bom kupil MSI-jevo plato, ker nisem nikjer na netu zasledil da bi se kdo pritozeval glede nestabilnosti. Pa tudi hitrejsa je od gigabytove
rh^ ::
Poglej si tale primerjalni test, vrjetno so testirane vse matične plošče ki te zanimajo! Meni je ta test pomagal da sem se odloču za 7VRXP ki je dobil sicer bron ampak ima vse kar iščem. Ostalo pa je tvoja odločitev....
shark16 ::
Jst ti priporocam ABIT KX7 VIA KT333 DDRam. ABITke nimajo težav z novejsimi graf. karticami!
PALOMINO ::
Če želite solidno, stabilno plato za malo denarja potem le kupi ECS Elite K7S5A.
Če pa imaš preveč denarja, potem pa...
Če pa imaš preveč denarja, potem pa...
Pancho ::
ABIT KX7 je ful dobra plata, tko kt vecina Abitk. Je mal drazja, samo verjemi, da stabilnost odtehta vse :)
Napajatnik pa uzem 300W, pa ne najcenejsega moznega, da ne bos pol kleu.
LP, Pancho
Napajatnik pa uzem 300W, pa ne najcenejsega moznega, da ne bos pol kleu.
LP, Pancho
Boeing ::
vzemi KX7 by Abit. Verjemi, ne bo ti žal !
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Fury ::
Kaj pa Chaintech 7VJL.. cist nova matica, podpira use mogoce nastavitve in standarde (usb2...), ma se zvočno gor če nimaš.. pa na 201 mhz je tipo na www.octools.com spravu FSB z zračnim hlajenjem... poglej si mal.. pa se neke posebne slusalke dobis zravn za uprablat s XeaR3D tehnologijo k baje tut nardi hud prostorski zvok, pa okrogle IDE kable, pa cist seka no :)
danielka84 ::
na na oni AMD recommended listi ima največ plat GigaByte!
Po moje se ti splača uzet GigaByte 7VRXP, ker za manjši denar kot ostale ponuja zelo veliko. cena je pa 33ksit.
ima raid, lan, USB 2.0, dualbios,...
Js sm se odločal med Epox 8K3A in to, pa sem se odločil za GigaByte
Po moje se ti splača uzet GigaByte 7VRXP, ker za manjši denar kot ostale ponuja zelo veliko. cena je pa 33ksit.
ima raid, lan, USB 2.0, dualbios,...
Js sm se odločal med Epox 8K3A in to, pa sem se odločil za GigaByte
ni-da-ni
Ripper jaz sem se odloču isto kot ti, ker nisem kupu gf4 tu verzijo ampak mx in bom čez pol leta recimo kupu novo plato in gf 5 (ki bo na novem agp-ju)...
ABX ::
Kaj je narobe z Elitko.
Cena je BISTVENO manjša. Poleg tega je stabilnost in hitrost na nivoju
Cena je BISTVENO manjša. Poleg tega je stabilnost in hitrost na nivoju
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Erazer ::
Ali kdo ve, če se v Sloveniji že dobi Ga 7vrxp ver. 2.0 in kje se jo da kupit?
Namreč ta že ima vgrajeno termalno zaščito in je 100% kompatibilna z GF 4.
Namreč ta že ima vgrajeno termalno zaščito in je 100% kompatibilna z GF 4.
Js mam vezijo 1.1 in ima gor nalepko, na kateri piše "Fully Compatible With GeFofce4 Series", tak da ni problem, pa na netu maš bios ki reši problem z GeForce4, ČE imaš probleme!
Aja, če kdo kupi GigaByte 7VRXP, mu jo js prodam, je čist nova, zapakirana, zse original bunble... Rabljena samo enkrat z R8500 in ni nobenih težav, deluje BP.
Cena 29ksit + poštnina (GP: 1000)!!
lp
Aja, če kdo kupi GigaByte 7VRXP, mu jo js prodam, je čist nova, zapakirana, zse original bunble... Rabljena samo enkrat z R8500 in ni nobenih težav, deluje BP.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danielka84 ()
Klemenn ::
dejte to mal pojasnit tele verzije...k prvič slišm...k mam tut sam naročeno gigabyte 7vrxp
Jaz imam verzijo 2.0 in je cool. Nekatere pa imajo vseeno probleme z GF 4 ti verzijo! Z navadno MX nima nobena Gigabyte plata problemov. Ja pa res cool!
Erazer ::
Razlika med verzijo 1.1 in 2.0 je, da naj bi slednja delovala brez problemov z najnovejšimi grafikuljami (GF4 Ti in R8500) medtem, ko so imele prejšnje verzije vsaj nekatere prav velike probleme s stabilnostjo in v 2.0 je tudi uradno podprta AMD termalna zaščita.
Jebediah
to ti piše na več mestih najbolj sigurno pa ob robovih same plošče.
_MiKeNi_
Kje si jo nabavil?
Jebediah
to ti piše na več mestih najbolj sigurno pa ob robovih same plošče.
_MiKeNi_
Kje si jo nabavil?
čist spodaj na robu v levem kotu.
Aja, če kdo kupi GigaByte 7VRXP, mu jo js prodam, je čist nova, zapakirana, original bunble... Rabljena samo enkrat z R8500 in ni nobenih težav, deluje BP.
Aja, če kdo kupi GigaByte 7VRXP, mu jo js prodam, je čist nova, zapakirana, original bunble... Rabljena samo enkrat z R8500 in ni nobenih težav, deluje BP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danielka84 ()
Clemento ::
Epox 8k3a ali pa abit kx7!Drugo je poden!
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
Samo čudno da je GigaBytova bila zmagovalka med KT333 platami?
Clemento, a ni to čudno ?
ni nevemkaj za navijanje, je pa >rock stable< in >full of features< !
Clemento, a ni to čudno ?
ni nevemkaj za navijanje, je pa >rock stable< in >full of features< !
Meni jo je en kolega poštelal iz italije tako da mi velja garancija in vse skupaj tudi v Sloveniji...Cool..
[DrAc0] ::
Da ne bom odpiral nove teme:
Zanima me kaj pa menite o platah za Pentiume (Celerone).
Sedaj namrec posedujem Abit BH6 2.0 szi SlotKet 3 in Celeronom 1 GHz.
In bi rad zemenjal eno legendo za drugo, seveda novejso !
Hocem da ima dobre navijalske sposobnosti, po možnosti naj ima temp. senzorje, in pa BREZ Sound Blasterja, ter ostale sare, ki jo radi nabasejo gor.
Hvala za mnenja.
Zanima me kaj pa menite o platah za Pentiume (Celerone).
Sedaj namrec posedujem Abit BH6 2.0 szi SlotKet 3 in Celeronom 1 GHz.
In bi rad zemenjal eno legendo za drugo, seveda novejso !
Hocem da ima dobre navijalske sposobnosti, po možnosti naj ima temp. senzorje, in pa BREZ Sound Blasterja, ter ostale sare, ki jo radi nabasejo gor.
Hvala za mnenja.
Takav ti je zivot : Cupav i dlakav..
Vulcano_7+ ::
rimljan: elitka
Jst mam gigabytko in me zajbava, mam najnovejš bios in ne dela kot bi moglo z Radeonom 8500, na škatl mi piše da je kompaktibilna iz Geforcom 4 MX (NV17) za Geforca 4TI, nič ne piše!
Kao da problemov ni več, sam jst jih mam in bom (najverjetneje) plato prodal!
Jst mam gigabytko in me zajbava, mam najnovejš bios in ne dela kot bi moglo z Radeonom 8500, na škatl mi piše da je kompaktibilna iz Geforcom 4 MX (NV17) za Geforca 4TI, nič ne piše!
Kao da problemov ni več, sam jst jih mam in bom (najverjetneje) plato prodal!
<<>>
_Mortal_ ::
JZ mislim da je tvoja plata imela(jih ma še) tud probleme t GF4TI
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Klemenn ::
očitno imaš gigabyte 7vrxp 1.1...te imajo težave z 8400 in geforce 4 ti karticami..probaj kako pod garancijo zamenjati za 7vrxp verzija 2.0
rimljan ::
Vulcano7+ najverjetneje bom nabavu pri comtronu ASUS A7S333 ATX, AMD, ATA100 FSB266 ,SB in nov ddr ram,starega bom pa prodal
po mojem je boljsa izbira kot elitka,ceprav ona podpira se oba rama,vseeno hvala za nasvet
po mojem je boljsa izbira kot elitka,ceprav ona podpira se oba rama,vseeno hvala za nasvet
Vulcano_7+ ::
rimljan: če si se pa tko odloču pa še boljše!!
Sej maš prov, itak nov DDR ram, ni več nevem kako drag!
Sej maš prov, itak nov DDR ram, ni več nevem kako drag!
<<>>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero matično za xp 2000 med...?Oddelek: Kaj kupiti | 1129 (948) | SisQ |
» | Gigabyte 7vrx + WinFast GF4 A250 LE TD - PROBLEMOddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1139) | Buggy |
» | Katero plato in proc (AMD)?Oddelek: Kaj kupiti | 985 (753) | Klemenn |
» | EpoX 8K3A+ vs. Giga-Byte 7VRXPOddelek: Strojna oprema | 1544 (1183) | krho |
» | proc, mama plata in grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 1873 (1426) | rh^ |