» »

Flaška - nateg ali je kaj na tem

Flaška - nateg ali je kaj na tem

1 2
3
»

mojca ::

Poglejte si spletno stran inštituta BION v Sloveniji. Delajo "znanstvene analize" (delno jih financira tudi ARRZ ali MVZT; sem prebrala in pozabila, katera od obeh inštitucij).

Preberite si npr. znanstvene analize o tahionizirani vodi.

Meni se to, da nekdo prodaja lične in uporabne flaške za 20 EUR, ne zdi tako grozno. Z nekaj sreče te navadna steklenica ali kozarec stane 10 EUR ali več, pa dodaš še neoprensko oblekico ... in odšteješ strošek ustekleničene vode ter vso svinjarijo, ki jo dobiš z njo, pa si nekje "even". Hej, še masaža stane 50 EUR!

Dosti boljša pogruntavščina je tahionizirana voda, ki stane 35 EUR za pol litra. Samo ni mi jasno, zakaj tisti, ki so vanjo ujeli tahione, še nimajo nobelove nagrade.

jest10 ::

mojca je izjavil:

Poglejte si spletno stran inštituta BION v Sloveniji.

Od kdaj pa ima BION vsaj kanček kredibilnosti?:|

Samo ni mi jasno, zakaj tisti, ki so vanjo ujeli tahione, še nimajo nobelove nagrade

Mogoče pa zaradi tega, ker to niso naredili:P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

BlazP ::

@mojca: good point z nobelovo!

Gruntam, da bi začel prodajati nano-vodo ali vodo z ujeto antimaterijo. Ob stiku s telesnimi tekočinami bi se sprostilo energije za cel mesec! Ljudje ne bi več tarnali, kako so brez energije.

Koliko časa pa ostane voda informirana, potem ko jo zlijemo iz Flaške? Rabim za primerjavo :)

Senitel ::

Mojca: Resno? Samo to ti ni jasno, zakaj nimajo Nobelove nagrade?
Kaj za vraga so "tahioni" in zakaj za k**** so dobri je pa čist kristalno jasno... Oziroma kako veš, da te pa morda ne bodo ubili? In najbolj bistveno vprašanje: zakaj so boljši od "zblojonov"?

jype ::

Senitel> Kaj za vraga so "tahioni" in zakaj za k**** so dobri je pa čist kristalno jasno... Oziroma kako veš, da te pa morda ne bodo ubili? In najbolj bistveno vprašanje: zakaj so boljši od "zblojonov"?

Tachyon @ Wikipedia

Do your homework.

jest10 je izjavil:

Od kdaj pa ima BION vsaj kanček kredibilnosti?:|

Nisem rekla, da imajo kakršnokoli kredibilnost. Samo čisto me je šokiralo, da sploh obstajajo, da jih pri tem podpirajo državne inštitucije in da so njihovi člani profesorji na ljubljanski univerzi.

Senitel ::

jype je izjavil:

Tachyon @ Wikipedia

Do your homework.

Mah, that I know... Ampak v kontekstu debate lahko tahione zamnjaš s čisto poljubno drugo besedo, ki ti pride na pamet. It's got electrolytes!

To drži!

Sam nima elektrolitov, če je pa voda!

Senitel je izjavil:

Ampak v kontekstu debate lahko tahione zamnjaš s čisto poljubno drugo besedo, ki ti pride na pamet. It's got electrolytes!

Če bi prodajali vodo z zblojoni, jim vsaj ne morem oporekati, da zblojoni ne obstajajo. Saj še teoretični fiziki ne vedo, kateri delci sploh obstajajo. Ampak to, da voda vsebuje tahione, je pa čisti absurd. No, tahione bi lahko zamenjal še z fotoni, fononi, gravitoni ali Higgsovimi bosoni, pa bi imel skoraj enako dober absurd. "Voda, ki vsebuje valovno funkcijo" bi se gotovo zelo uspešno prodajala. (Skratka: strel v prazno.)

To, da neka voda ni blagoslovljena (od Boga) ali informatizirana s čudnimi vibracijskimi stanji, vsaj težko dokažeš. (Skratka: samo zelo vprašljivo.)

Včasih so prodajali radioaktivne kreme, da si se ponoči svetil, in radioaktivno vodo. Tudi v idiokraciji (fantastičen film) imajo najbrž res vodo z elektroliti. (Skratka: ne glede na pozitivne zdravstvene učinke vsaj lagali niso, da voda to vsebuje.)

Če ne drugega, pri tahionizirani vodi vsaj veš, da ne bo posebno velike škode :)

Vajenc ::

wow, kaj pa ti Hellfire?! Že dolgo (če sploh kdaj) nisem uspel prebrati bolje pripravljenega in berljivega spama. The S.P.A.M. of Slotech site!!! Titula je zaradi mene lahko doživljenska.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

mojca> Ampak to, da voda vsebuje tahione, je pa čisti absurd.

Kako absurd? Pitje tahijonov te pomladi!

Tear_DR0P ::

zanimivo je to, da je nekoč studenčnica (tekoča voda) veljala za najboljšo vodo, če pa si le to natočil v vedro in jo pustil stati pol dneva, pa ni bila več dovolj dobra. in dandanes me nekateri poskušajo prepričati, da je stoječa voda boljša.

spet po drugi strani pa ne vem če bi ljudem prepovedal prodajo blagoslovljenih in informiranih vod. konc koncev zdaj prodajalci sladkane vode praznujejo več kot 100 obletnico - in sladkano vodo ves ta čas prodajajo kot osvežilno pijačo :D
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

AndrejS ::

Za vernike se prodaja sveta voda.... potem pa pride do tega. http://24ur.com/novice/svet/strupena-sv...

guest #44 ::

HellFire je izjavil:

Pri izpustu lahko informacije v vaši sečnini nepopravljivo uničite le tako, da med uriniranjem vaš izločitveni organ močno stiskate ali ga prekrijete npr. s koprivovimi listi. Ključna je bolečina, saj le ta povzroča, da se vaš sečevod nenadzorovano stiska in širi ter s tem stre, pomeša in pobrklja posnete informacije v informirani vodi.

Še bolj zanesljiv način pa je, da svoj seč odtočite v kakšno posodo in ga tam "pretepate" s topim predmetom (ključno je, da se informirana voda pod eksterno silo nenadoma stisne, kar uniči posnete informacije) in ga šele nato zlijete naprej v odtok, še raje pa mimo njega. Seveda vseh informacij najbrž ne boste uspeli razbiti v nobenem primeru, a dokazano je, da 15-minutno šokiranje sečnine s topim predmetom izmaliči podatke do take mere, da se jih dejansko z nobeno metodo ne da sestaviti nazaj v uporabno informacijsko celoto in jih je treba zavreči brez koristi.

Od mene že ne bodo dobili informacij, redno pretepam svoj izločitveni organ!

Voda v Gangesu je tudi sveta voda, verjetno najbolj strupena sveta voda na svetu, pa jo vseeno na vsake toliko šljukne na miljone ljudi. 100 ljudi, 100 čudi, velja.
Woody Allen

PaX_MaN ::

Delajo "znanstvene analize" (delno jih financira tudi ARRZ ali MVZT; sem prebrala in pozabila, katera od obeh inštitucij).

En članek o informatizirani vodi imajo celo naveden in dosegljiv:
Electrical transfer of molecule information into water, its storage and bioeffects on plants and bacteria

overlord_tm ::

Clanek, napisan v wordu, kako naj jih resno jemlem :P

bojsi ::

Lahko kje kupim podobno, ampak navadno flaško (brez čudežnih lastnosti)? In po nižji ceni seveda....

bojsi je izjavil:

Lahko kje kupim podobno, ampak navadno flaško (brez čudežnih lastnosti)? In po nižji ceni seveda....

Podobne oblike, malo manjšo, od Coca Cole, zadnje čase šenkavajo po bifejih.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

sidd ::

Nisem se mogel upreti:

klik

Ni točno OT, je pa dobra primerjava imo...

Drugače pa, denar more krožit in ko imajo osli denar kramarji tržijo (zdrava kmečka pamet od moje babice).

:))
no idea for signature
signed
I

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sidd ()

CoolBits ::

guest #44 je izjavil:

Od mene že ne bodo dobili informacij, redno pretepam svoj izločitveni organ!

:))
Zaradi takih izjav in dobrih zgodbic, se take teme kar priležejo... smeh zagarantiran.
Dobra zgodbica HellFire :))8-)

KuntaKinte ::

i buy Flascka,20 komad,please send to Mr.Keita Williams, I am the Credit and audits manager with BANK OF AFRICA( BOA) Ouagadougou Burkina Faso,i pay for sure,btw I have a business proposal in the tune of $10.5m, (Ten Million Five Hundred Thousand United States Dollar only) after the successful transfer; we shall share in ratio of 40% for you and 60% for me.Should you be interested, please contact me through my private email(keita_williams@sify.com) so we can commence all arrangements and I Will give you more information on how we would handle this project.

bauci ::

HellFire vsa čast ti! Vso zadevo si pripeljal do vrhunca!
Ma saj za eno Flaško bi že dal 25€ ali 23€ (sam da je steklo namesto plastike) ampak v družini imam 4 bitja ženskega spola, ki hočejo vsaka svojo Flaško - to je pa že nezanemarjivih 100 €.

shal ::

zgleda kot da martincheq ne sodeluje več pri debati. kljub temu me nekaj zanima. a je kdo videl te slike vodnih kristalov? mogoče kristali ledu?

zadnja tekočina, za katero sem videl sliko njenih kristalov, je bila trdnina.

LuiIII ::

Jaz bom vzel pa eno prazno buteljko in noter nalil vodo. Sam sem v dilemi kero naj izberem: uno od sivega pinota ali od zelena. Zelen je ziher bolj eko a?

Okapi ::

je kdo videl te slike vodnih kristalov?

O.

Chupa ::

"Masaru Emoto (?? ?, Emoto Masaru?, born July 22, 1943) is a Japanese author and entrepreneur known for his claim that if human speech or thoughts are directed at water droplets before they are frozen, images of the resulting water crystals will be "beautiful" or "ugly" depending upon whether the words or thoughts were positive or negative. Emoto claims this can be achieved through prayer, music or by attaching written words to a container of water."

Sounds like trolling to me.

Wox ::

poweroff je izjavil:

Wox, neresen postajaš. Jaz se na te zadeve ne spoznam dosti. Me pa to iskreno zanima. Ni se treba počutit osebno napaden. če me to zanima in bi o tem rad izvedel kaj več.

Druga puberteta oz. ovčji nagon, kako se najbolje približat današnjemu povprečnemu forumašu.
Zanimivo je, kako človek reagira na stvari, ki jih ne razume.
Pravzaprav na povsem isti način, kot pred nekaj tisočletji. Živimo torej v svetu z nekaj več tehnologije, medtem ko je človek obstal na isti razvojni stopnji, kot je bil ob rojstvu največjega zvezdnika. Zanimivo.
Commodore 64

Saj te je par ljudi lepo vprašalo, česa naj ne bi razumeli pod pojmom elektrika. Razloži že 1X, če imaš resnično kaj za povedat.
Woody Allen

dronyx ::

genesiss je izjavil:

Sem sprobal in sem se v roku pol ure prav po kraljevsko posral. Mislim da deluje.

Če imaš s tem probleme ti svetujem, da spiješ liter ali več mineralen vode Donat na dan. Garantirano boš imel občutek, kot da si zbolel za kolero.:D

hamax ::

Zanimivo je, kako človek reagira na stvari, ki jih ne razume.

Kako tocno? Vprasa ostale? Ja, to je res groza.

medtem ko je človek obstal na isti razvojni stopnji, kot je bil ob rojstvu največjega zvezdnika. Zanimivo.

Zase govor.

Vajenc je izjavil:

Saj te je par ljudi lepo vprašalo, česa naj ne bi razumeli pod pojmom elektrika. Razloži že 1X, če imaš resnično kaj za povedat.

Problem je, da ne razumete vprašanja, pa bi vseeno kar nekaj klobasali o nečem, kar ne razumete. V tem je poanta. Jaz nisem imel in niti nimam namena karkoli razlagat.

hamax je izjavil:

Kako tocno? Vprasa ostale? Ja, to je res groza

Z odporom in posmehom. In ni grozno, je pa žalostno.
Commodore 64

sergejevic ::

Živa voda mi je umrla...

...grem na pir...

wox> Jaz nisem imel in niti nimam namena karkoli razlagat.

Lahko verjameš, da je na tem forumu kar nekaj dovolj izobraženih in tako ali drugače pametnih ljudi, ki bi znalo pritrditi tvoji teoriji, če bi bila tega vredna ofc. Jaz ti ne verjamem, da si imel kaj pametnega za povedat, ker bi sicer, ob toliko praznih povstih, moral dati vsaj namig.
Woody Allen

Kakšni teoriji? Vprašanje pač ni teorija.
Commodore 64

T-h-o-r ::

lol, nekateri pa še ugotavljate, da je "najverjetneje" nateg :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

eieieie1 ::

Fail-au si ko si povedal da se ne ve kaj je elektrika in zdaj kar naprej nekaj bluziš... Če nimaš kaj konkretnega za povedat, potem nehaj s tem brezveznim pisarjenjem...

_Enterprise_ ::

mislim, kakšen idiotizem prve klase ... če piješ vodo iz pipe je malenkost slabše kot če piješ vrhunsko mineralno vodo, a vseeno popolnoma isti ku*** kot če vodo liješ v neke steklene flaške. une glupe babnice ki mislijo, da bodo s tem bolj zdrave, obenem pa žrejo hrano, ki ni 100% fit, se mi zdijo pa patetične

mislim kako je lahko folk tako glup

eieieie1 ::

Očitno je lahko in še veliko bolj... :/

Le dodajam brezveznarije na vaše brezveznarije z retoričnim vprašanjem. Govorite o flaški o kateri nimate pojma. To je, kakor vi tule gor pravite, glupo.
Commodore 64

wox, daj nehi trolat in pojdi na pir

Dobra ideja. Thx.
Commodore 64

glad to help

_Enterprise_ ::

hahah, šele zdej sem opazil omembo tahionov, kar je dokončna potrditev stupidnosti te zadeve. tahioni so hipotetični delci, torej se jih predvideva v teoriji, medtem ko jih dokazali še niso. zakaj? ker ne vplivajo na ostalo v taki meri, da bi se jih dalo izmerit.

seveda pa nedvomno obstajajo superljudje ki čutijo avro vode in s tem tudi te delce, ki dajejo pozitivno energijo človeku. ti ljudje se tudi sicer na take zadeve spoznajo precej bolj kot fiziki

Bananovec ::

@Wox in ostala druščina: Neumno je, kako se pričkate kdo ima tanjšega, daljšega, krajšega, bolj oglatega, bolj poševnega, zarjavelega in komu dalje špricne.
Da obnovim na kratko:
Jaz vem, o čem je hotel Wox govoriti O nečem o čemer še ni nič znanega ker pač še ni znano/odkrito. Na nek način se opazi, da možicli s plavimi avatarji to vedo, pa vendar zanikajo ker je v nasprotju z stopnjo razvitosti razuma človeka, ki se konča pri zadnji piki definicije "Kaj je elektrika". [IMO Trenutna definicija še ne pomeni nujno tudi končna.] Valda se bo ta definicija dopolnila. Če ne čez 100 pa čez 1000 let. Je pa nasploh in oh ter ah neumno trditi, da človek ve o vsem na svetu. No, ker smo na tehnološkem forumu potem vemo samo toliko kolikor je zapisano v knjigah. Nič manj, nič več.
Če je ta flaška nateg ali ne, me v tem trenutku ne zanima. Jaz vem, da te flaške ne bi kupil. Zakaj je nebi, pa nima smisla debatirati. Naj vsak sam ugotovi, ali mu bo pomagala.
In za boga milega, vem da ste tu nekateri izobraženi s stotretjim doktoratom premikanja miške in znanja stopetih kamijonov knjig, ampak dajte že enkrat napisati nekaj informacij, ne pa ljudi pošiljat na Google, ker potemtakem ne rabimo takih strani in forumov. Ampak wait, no shit, če ne takih strani potem tudi Googla ni. Širite informacije ne pa nekega linka, ki ti brez drugih informacij ne pomaga nič.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

;-) ::

Jaz sem slišal ozadje te zgodbe o vodi. V tej vodi naj bi si luciferjev sin jajca pral in ima od takrat čudežno moč.

Zaj pa jaz vas vprašam bi se tista voda iz Luciferjevih jajc še sploh lahko obdržala do danes, al je že vse skupaj preveč razredčeno da bi bil učinek ?

Gandalfar ::

in uspelo vam je zavozit se eno temo.
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Spalnica - Magnetno sevanje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10626944 (12977) BigWhale
»

Legalno nategovanje - zakonodaja? (strani: 1 2 )

9617294 (13439) PrihajaNodi

Polarix - naravno zdravljenje

105326 (5169) zee

Orgonski stožci in energija (strani: 1 2 3 )

12325142 (20819) dzinks63
»

Zavod za šolstvo in šarlatantsko "programiranje" stekla

Oddelek: Problemi človeštva
326280 (5465) enadvatri

Več podobnih tem