Forum » Mobilne tehnologije » Nastavitve HTC HD7 za povezavo
Nastavitve HTC HD7 za povezavo
ciscis ::
Dobil sem HTC HD7 Windowsphone iz Nemcije, sicer je odklenjen.
Ne morem dostopiti z njim do interneta, ker nimam nastavitve operaterje (Mobitel).
Na mobitelu so mi rekli, da mi nastavitev ne morejo dati, ker jim to dela ze uvoznika ali proizvajalec???
To pomeni, da zaenkrat lahko s tem telefonom samo telefoniram.
Ali ima kdo izkušnje? Ali je komu uspelo zadevo nastaviti? Kako?
Hvala za informacije.
Lep dan,
ciscis
Ne morem dostopiti z njim do interneta, ker nimam nastavitve operaterje (Mobitel).
Na mobitelu so mi rekli, da mi nastavitev ne morejo dati, ker jim to dela ze uvoznika ali proizvajalec???
To pomeni, da zaenkrat lahko s tem telefonom samo telefoniram.
Ali ima kdo izkušnje? Ali je komu uspelo zadevo nastaviti? Kako?
Hvala za informacije.
Lep dan,
ciscis
borisk ::
a ni tako, da greš samo na mobitelovo stran, vpišeš svojo telefonsko številko, pa model telefona, pa ti pošljejo sms z nastavitvami, ko ga dobiš na telefon, pa samo potrdiš nastavitve in je urejeno...
ciscis ::
borisk, ne sem klical na tehnično podporo in pravijo, da to ne špila.
Zaenkrat bom poskusil, kaj je Pinki napisal.
Ima kdo že izkušnje?
Pinki, ali veš,kaj je potem potrebno vnesti ali gre to potem "avtomatsko"?
Hvala za odgovore.
LP
Zaenkrat bom poskusil, kaj je Pinki napisal.
Ima kdo že izkušnje?
Pinki, ali veš,kaj je potem potrebno vnesti ali gre to potem "avtomatsko"?
Hvala za odgovore.
LP
BladE_ ::
Telefon ti avtomatsko prenese nastavitve... Kot je omenil @PINki je potrebno v omenjenem programu pritisniti samo eno "tipko" in vse sam nastavi, če ni prednaložen ga potegneš iz Marketplace.
Akcija - Reakcija
LenartB ::
jst sm na frendovem Trophyju mogu nek APN nastavt...pač sm poklicou na mobitel pa mi je model povedou kaj naj tm napišm in je delalo.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moto G (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 165151 (55697) | c00L3r |
» | Windows Phone 8 (strani: 1 2 3 4 … 80 81 82 83 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 656025 (269795) | mat11 |
» | HTC Desire (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 474129 (216415) | Rupa |
» | HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 92234 (57223) | berlusconi |
» | HTC HD2 in Android (FroYo 2.2) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 4814 (3110) | r0ks0n |