Forum » Šola » Fizika na maturi 2003 - spomladanski rok RABIM POLO IN REŠITVE
Fizika na maturi 2003 - spomladanski rok RABIM POLO IN REŠITVE
Toiletman ::
lep pozdrav
Pri fiziki v soboto pišemo celoletni test, in po sreči smo odkrili da pišemo obe maturitetni poli in sicer letnik 2003 - spomladanski rok. (na ric-u in dijaški spletni strani te pole ne obstajajo več)
V kolikor ima kdo to pri sebi, bi ga najlepše prosil da bi to skeniral ali poslikal vsaj rešitve če ne vsega, in bi pomagal ubogemu razredu:=)
Če bi se nam posrečilo dobiti bi to bilo nekaj neverjetnega:)
Pri fiziki v soboto pišemo celoletni test, in po sreči smo odkrili da pišemo obe maturitetni poli in sicer letnik 2003 - spomladanski rok. (na ric-u in dijaški spletni strani te pole ne obstajajo več)
V kolikor ima kdo to pri sebi, bi ga najlepše prosil da bi to skeniral ali poslikal vsaj rešitve če ne vsega, in bi pomagal ubogemu razredu:=)
Če bi se nam posrečilo dobiti bi to bilo nekaj neverjetnega:)
levinja ::
Fizika na maturi
pogovor o maturi leta 2003 - junij :D
tak da upam da je to to, čeprav mi je sumljivo, da smo to nalogo z oljem na vodi delali v šoli.... :/
pogovor o maturi leta 2003 - junij :D
tak da upam da je to to, čeprav mi je sumljivo, da smo to nalogo z oljem na vodi delali v šoli.... :/
Toiletman ::
sem pregledal:D ampak rabim še več podatkov:D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Toiletman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAID na osebnem računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 4477 (2040) | pegasus |
» | Program za formatiranje kodeOddelek: Programiranje | 1438 (1212) | Gundolf |
» | Counter Strike (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8623 (6606) | bonbonček |
» | Nov članek: Uvod v Linux (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 8747 (8747) | Brane2 |
» | Slo-linuxOddelek: Izdelava spletišč | 1075 (924) | atlet |