Forum » Pomoč in nasveti » Kateri program producira zvok?
Kateri program producira zvok?
Zeberdee ::
Ja, vem da se sliši čudno. Čisto po nesreči sem sprva ugotovil, da imam slabšo povezavo, oz da nekaj povezavo moti. Druga zadeva je bila, da sem ugotovil, da imam v ozadju vseskozi prižgan nek angleški radio.
Računalnik je bil večkrat restartan, pregledani so bili vsi odprti programi... zadeva pa še kar deluje. V bistvu je ta zadeva v neki povezavi z volume mixerjem, ker kadar prižgem (od mutam - se mi po štirih sekundah že spet prižge). AV ne najde nič.
Evo še video. Meni ni jasno čisto nič.
Računalnik je bil večkrat restartan, pregledani so bili vsi odprti programi... zadeva pa še kar deluje. V bistvu je ta zadeva v neki povezavi z volume mixerjem, ker kadar prižgem (od mutam - se mi po štirih sekundah že spet prižge). AV ne najde nič.
Evo še video. Meni ni jasno čisto nič.
- spremenilo: Zeberdee ()
Zeberdee ::
http://www.slo-filesharing.com/forum/vi...
Samo za opozorilo. AVG (licenčni) in še 2 najpopularnejša - tega ne najdeta.
Samo za opozorilo. AVG (licenčni) in še 2 najpopularnejša - tega ne najdeta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG Optimus L9 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12473 (4702) | jukoz |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39934 (27162) | Vajenc |
» | "Umiranje" digitalnih kamer/fotoaparatov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14596 (7149) | Dr_M |
» | Spam je nazajOddelek: Novice / Varnost | 6429 (4107) | bosta92 |