Forum » Pomoč in nasveti » Kaj hudiča je z zunanjim diskom?
Kaj hudiča je z zunanjim diskom?
kmetek ::
Pred 2-3 meseci vzel v Hoferju unega Teviona 640GB USB 3.0 za 69,90€...vzel še USB 3.0 iz DEALEXTREME-a.....in mi skoraj "konstantno" ven meče "THE DEVICE IS NOT READY".
Kje tiči problem? A probam nekaj časa priklopiti na USB 2.0 reže, da vidim če se ponavlja in da izključim disk iz tega? Potem če se ne bi to ponavljalo, bi moral kriviti USB 3.0 kartico?
Kje tiči problem? A probam nekaj časa priklopiti na USB 2.0 reže, da vidim če se ponavlja in da izključim disk iz tega? Potem če se ne bi to ponavljalo, bi moral kriviti USB 3.0 kartico?
hotlips ::
Kakor rečen, probaj še na drugem računalniku, vendar pa pretesteraj tudi to kar si kupil na DEALEXTREME, ker glede kakovosti in ne delovanja bi jaz težavo prej tam iskal (čeprav ne razumem točn kaj si kupil na DEALEXTREME, domnevam da USB 3.0 pci kartico oz. nekaj podobnega).
lp.hl
lp.hl
bluefish ::
Kot rečeno, priklopi na drug računalnik ali drugo kartico. Če še ne bo delovalo, potem disk v garancijo.
kmetek ::
Z diskom je zgleda vse ok, sem dal na USB 2.0 pa deluje že 2 dni brez problem, hudičeva usb 3.0 kartica kitajska
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 1301 (1097) | Seljak |
» | kateri usb kljuc (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14657 (12232) | knap |
» | USB 3.0 BRACKET ki ima drugačen izhod kot USB 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 2514 (2111) | WinXP |
» | USB 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13466 (11536) | Dr_M |
» | Zunanji disk za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1127 (870) | Karen |