Forum » Hlajenje in modifikacije » Termalni trak
Termalni trak
ameba ::
Torej, odstranim hladilno rebro, poberem dol prejšni trak, ga z novim nadomestim in dam gor hladilno rebro ?
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
HyperGL ::
kaj pa termalni trak, ki ni lepljiv? recimo med čipom in hladilnim telesom v prenosniku? kje bi se ga lahko dobilo v sloveniji?
mr1two ::
Cool-pc.org
Se pa po mojem mnenju ne splača, raje kupiš za ta denar kakšno pasto(ki so precej boljše in učinkovitejše za prenos toplote med čipom in hladilnim telesom) recimo kakšna ArcticSilver 5 ali AS MX-2, ker ni pretirano draga.
LP
Se pa po mojem mnenju ne splača, raje kupiš za ta denar kakšno pasto(ki so precej boljše in učinkovitejše za prenos toplote med čipom in hladilnim telesom) recimo kakšna ArcticSilver 5 ali AS MX-2, ker ni pretirano draga.
LP
TOP ::
Cool-pc.org
LP
Termalna pasta ni lepilo in ne drži,ker pade hladilnik dol.Termalni trak od Tesa je bolj učinkovit kot kakšna navadna termalna pasta.
veper ::
Se ta termalni trak še vedno dobi v Merkurju? Mene so danes debelo gledali in mi ponujali na kolut navito samolepilno alufolijo... ni valda to to?
veper ::
Pade sem že naročil, ravno pri ekwb :) A to je isto kot trak?
Cool-pc tudi poznam, hvala, ampak imam Merkur tako rekoč čez cesto, zato sem spraševal točno zanj.
Cool-pc tudi poznam, hvala, ampak imam Merkur tako rekoč čez cesto, zato sem spraševal točno zanj.
fosil ::
Ne, trak ni isto kot pad.
Odvisno za kakšen namen rabiš.
Padi so bolj debeli in niso samolepilni.
Odvisno za kakšen namen rabiš.
Padi so bolj debeli in niso samolepilni.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Toplotno prevodno lepilo za hladilno teloOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (2054) | Ribič |
» | Kje se dobijo "termalni padi" za kupitOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3403 (2189) | Bizkit45 |
» | hd 4850 + AC accelero s1 rev 2 ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7762 (5601) | M-XXXX |
» | Kaj je boljse? (Use za graficno)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2212 (1828) | cordo |
» | "Limanje" hladilnikovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2250 (2039) | morphling1 |