Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje laptopa
Hlajenje laptopa
KoCcY ::
Pozdravljeni!
Imam manjši problem, na heatsinku od laptopa (Lenovo N500) je termalna guma ali nekaj podobnega, sedaj me pa zanima ali lahko to dobim kje v sloveniji? Če ne,ali je to http://www.frozencpu.com/products/16940... ta guma?
Imam manjši problem, na heatsinku od laptopa (Lenovo N500) je termalna guma ali nekaj podobnega, sedaj me pa zanima ali lahko to dobim kje v sloveniji? Če ne,ali je to http://www.frozencpu.com/products/16940... ta guma?
KoCcY ::
Sem že, samo pregreva se sedaj samo grafika in še to je že pri sami postavitvi windowsov na 60-70°C
fosil ::
Pri nas imajo pri ekwb termalne pade - klik
Pa pazi na debelino, so različno debeli.
Pa pazi na debelino, so različno debeli.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
mailer ::
Ta "guma" je namesto paste. Pri svojem še nisem tega zamenjal. Očisti in nanesi pasto pa bo ok. Pa še sliko dodaj, če jo imaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mailer ()
mailer ::
če je razmak po namestitvi prevelik je najenostavnejše če da spodaj par plasti gospodinjske alu folije.
Shark-357 ::
Jaz pri servisiranju prenosnikov vedno odstranim termalni pad in ga nadomestim s tanko bakreno ploščico.
2loud4u ::
Jaz pri servisiranju prenosnikov vedno odstranim termalni pad in ga nadomestim s tanko bakreno ploščico.
?? od kdaj pa je potem tako dober stik, kot je bil prej? pad se dosto bolje prilega, kot ploščica.
c^2=E/m
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 2loud4u ()
rdecaluc ::
Če daš gor Arctic Silver 5, se lahko butaš po glavi pa ne bo ven padla.
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalna pasta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26666 (6426) | Valvoline |
» | HP overheatingOddelek: Pomoč in nasveti | 7124 (6506) | fr4nc |
» | prenosnik pregrevanje grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1086 (958) | asutarv |
» | Kje se dobijo "termalni padi" za kupitOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3419 (2205) | Bizkit45 |
» | Amd 64 po odstranitvi IHS-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2368 (1510) | Shark-357 |