Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako zamenjati cooler na Radeon 8500LE?
Kako zamenjati cooler na Radeon 8500LE?
McKinda ::
Lep pozdrav...
Problem je sledeč in zelo moteč...Imam Hercules ATI Radeon 8500LE 128 MB in zadeva se mi z original coolerjem pregreva!!! Kartica dela na default settings in ni flashana!
Poskusil sem že z vsemi mogočimi coolerji pa efekta ni ker ima tako čudno oblikovana hladilna rebra da nobeden od coolerjev ne paše gor.
Zanima me kako bi odstranil rebra , s kašnim lepilom zalepil crystal orba (ali bo orb zadost?)! Seveda se bom potem poslovil tudi od garancije ma sam da zadeva laufa tako kot je treba!
Če je kdo to že storil ga vljudno prosim, da mi napiše postopek ali pa mi ga pošlje na mail.
Že v naprej se vsem za odgovore lepo zahvaljujem !!
Problem je sledeč in zelo moteč...Imam Hercules ATI Radeon 8500LE 128 MB in zadeva se mi z original coolerjem pregreva!!! Kartica dela na default settings in ni flashana!
Poskusil sem že z vsemi mogočimi coolerji pa efekta ni ker ima tako čudno oblikovana hladilna rebra da nobeden od coolerjev ne paše gor.
Zanima me kako bi odstranil rebra , s kašnim lepilom zalepil crystal orba (ali bo orb zadost?)! Seveda se bom potem poslovil tudi od garancije ma sam da zadeva laufa tako kot je treba!
Če je kdo to že storil ga vljudno prosim, da mi napiše postopek ali pa mi ga pošlje na mail.
Že v naprej se vsem za odgovore lepo zahvaljujem !!
||_^_|| ::
če hočeš kulr in rebra dol dobit pol grafično dej v vrečko pa še v eno pa še v eno. Pol pa fino povij da bo dihtala. Pol dej pa v skrinjo za recimo eno urco. pol pa vn vzami pa odtrgi stvari dol. Sam pazi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14282 (8261) | Buldožer |
» | Northbridge vent ropota, kaj zdaj?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2294 (1660) | XS!D3 |
» | Ventilatorju se je strgaloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1452 (1133) | Neo32 |
» | V3 2000 problemsOddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (926) | Jst |
» | Blue OrbOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1974 (1723) | MaJsTeR |