Forum » Mobilne tehnologije » samsung galaxy 5
samsung galaxy 5
rok6 ::
Pozdravljeni
Samsung galaxy 5:težave z wlan-om. Nikakor se ne morem povezati na internet. Telefon najde wifi povezavo ko pa hočem da se poveže pa nč od nč. Kšn predlog kako se rešit tega problema?
lp
Samsung galaxy 5:težave z wlan-om. Nikakor se ne morem povezati na internet. Telefon najde wifi povezavo ko pa hočem da se poveže pa nč od nč. Kšn predlog kako se rešit tega problema?
lp
koro13 ::
Mogoče tvoj telefon ne podpira tvojega ruterja. Preveri nastavitve v telefonu, imaš wi-fi na kodo, se moraš predhodno vpisat?Restartaj telefon...
Samsung Galaxy 5 - wifi problem
Samsung Galaxy 5 - wifi problem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koro13 ()
imam wi-fi na kodo pa sm dau da je brez kode, pa mi vseeno ne poveže, samo na galaxy S pa wi-fi dela brezhibno...a se da kje vidt da telefon ne podpira ruterja???...kk pa restartaš? a sm ugasneš pa pržgeš? ker to sm že doskat naredu pa ni učinka...kk pa updatam firmware?če bi biu to problem
koro13 ::
Prek kiesa, odina? Poglej na google..
Ali pa hard reset vtipkaj *2767*3855#
Ali pa na google vpiši Samsung Galaxy 5 Hard reset ;)
Ali pa hard reset vtipkaj *2767*3855#
Ali pa na google vpiši Samsung Galaxy 5 Hard reset ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koro13 ()
nč ne pomaga. Ma čudn je to k povezavo zazna sam poveže pa ne
hja eduroam pa dela...usaj nekej
hja eduroam pa dela...usaj nekej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rok6 ()
3628812423 ::
lep pozdrav!
Moj oče si je danes kupil galaxy 5 in sem mu hotel izklopiti povezovanje z mobilnim internetom,kar mi nikakor ni uspelo. ugotovil sem le to,da se izklopi še se povežem z wi-fi ali pa letalski način
Sam imam wildfira in sem mislil da bo šlo tako lahko...
Kako se torej to izklopi????
Hvala
Moj oče si je danes kupil galaxy 5 in sem mu hotel izklopiti povezovanje z mobilnim internetom,kar mi nikakor ni uspelo. ugotovil sem le to,da se izklopi še se povežem z wi-fi ali pa letalski način
Sam imam wildfira in sem mislil da bo šlo tako lahko...
Kako se torej to izklopi????
Hvala
PacificBlue ::
Nastavitve=)Brezzična komunikacija in omrežje=)Mobilna Omrežja=)...in tam potem odkljukas paketni prenos podatkov.
I’m out.
:3
:3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 335940 (82450) | 21kiss |
» | Samsung Galaxy Note (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 107924 (61660) | camper66 |
» | Nakup novega mobitela, kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 9669 (7670) | SLO_Matej |
» | Android problem!Oddelek: Mobilne tehnologije | 8049 (7291) | jackorsen88 |
» | Izklop 3G povezave ne deluje več... APNdroidOddelek: Mobilne tehnologije | 4364 (4003) | 5pellfire |