» »

Samsung Galaxy 5 - wifi problem

Samsung Galaxy 5 - wifi problem

perkomat ::

Danes nabavim nov telefon, torej Galaxy-ja 5 in kmalu vzpoztavim wifi povezavo, vse lepo in prav, povezava povezana, moč signala maksimalna toda kakor hitro želim brskati po netu oz. uporabiti aplikacijo ki je povezana z netom mi to prepreči z besedami Web page is not available...telefon uporablja androida 2.1...

Jaz sem opupal, v nastavitvah sem vse prečekiral, če ima kdo kakšno idejo naj prosim objavi. hvala za vašo pomoč.

Galaxy ::

Probaj hard reset, updataj firmware in poskusi ponovno :)

resetirov sm že kake 5-krat, ne razumem kako pa naj updatam androida

rok_p ::

Sam imam sicer htc legend in imam podoben problem pri povezavi preko starejšega belkinovega routera F5D7231-4. Telefon se poveže, moč signala je odlična, vendar pa internet ne gre skozi. Probal pa sem že vse mogoče nastavitve na routerju in je enkrat za nekaj sekund šla povezava, vendar od takrat dalje niti to ne več. Tako da mislim, da je problem v routerju.
rok

Router je v moji sobi, v 10 m oddaljeni sobi pa sestra veselo nažiga facebook na laptopu preko wlana, router pomoje ni problem čeprav bom sprobav najprej še na kakšnem drugem routerju. A mislite da bi bila to že okvara za servis??

rok_p ::

Najprej probaj še na kakšnem drugem routerju.

Jaz z nokio n78 in n95 ter z večimi laptopi dostopam do interneta brez problema, medtem ko preko istega routerja z htc legendom enostavno ne gre.
rok

BladE_ ::

Poskusi z drugo vrsto zaščite oziroma brez gesla...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WiFi v bloku

Oddelek: Omrežja in internet
344933 (1627) starfotr
»

Nastavitev dodatnega routerja kot AP

Oddelek: Pomoč in nasveti
153508 (3121) Selotejp
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

11952361 (24111) simone
»

2 routerja, zelo oddaljen PC, slab signal?!

61208 (1134) Spajky
»

dva brezžična ruterja

81224 (1075) Tomay

Več podobnih tem