Forum » Mobilne tehnologije » Najboljši QWERTY telefon trenutno?
Najboljši QWERTY telefon trenutno?
psyke ::
Prosim za kak nasvet. Kateri telefoni s tipkovnico so na vrhu? Najbolj pomembna mi je hitrost oz. odzivnost, dobra kamera in robustnost, pa dobra tipkovnica. Do zdaj sem si ogledoval samo motorola milestone ampak ne sledim sceni in nevem, če je že kak boljši zunaj. Če ima touchscreen ali ne mi je praktično vseeno.
mogoče kaka motorola milestone 2 ?
mogoče kaka motorola milestone 2 ?
- spremenil: psyke ()
LapD ::
milestonka2 je malenkost boljša od desire Z
- malo manjša in lažja
- hitrejši procesor
- 8gb internega spomina (proti 1.5)
- malo boljša baterija
- dvojna led bliskavica
Desire je po mojem v prednosti samo zaradi HTCjevega Sensa, ampak software na android telefonih ni problem ... milestonka ima zelo močan community zadaj, zato najdeš svašta za naložit ;). Cena je ista, falil ne boš z nobenim od teh dveh :)
- malo manjša in lažja
- hitrejši procesor
- 8gb internega spomina (proti 1.5)
- malo boljša baterija
- dvojna led bliskavica
Desire je po mojem v prednosti samo zaradi HTCjevega Sensa, ampak software na android telefonih ni problem ... milestonka ima zelo močan community zadaj, zato najdeš svašta za naložit ;). Cena je ista, falil ne boš z nobenim od teh dveh :)
web&motion designer
Thunder wave ::
Xperia Pro prihaja čez nekaj mesecev. Vredno ogleda: http://www.sonyericsson.com/cws/product...
js osebno ::
Če rabiš dobro kamero, lahko pozabiš na karkoli ne-Sony Ericsson ali Nokia.
Če gledaš tipkovnico samo, si izberi Blackberrija oziroma njemu kokurenčno Nokio. S testi je bilo dokazano da so tipkovnice take vrste (kot jih dobiš na Blackberrijih, recimo) najboljše za pisanje. Torej, da je razlika med številom besed in napak v minuti zelo velika :)
Če gledaš tipkovnico samo, si izberi Blackberrija oziroma njemu kokurenčno Nokio. S testi je bilo dokazano da so tipkovnice take vrste (kot jih dobiš na Blackberrijih, recimo) najboljše za pisanje. Torej, da je razlika med številom besed in napak v minuti zelo velika :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mobitel?Oddelek: Kaj kupiti | 2865 (2168) | Ciklamen |
» | Motorola droid/milestone (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14514 (12273) | overlord_tm |
» | Nakup mobitelaOddelek: Mobilne tehnologije | 5343 (4276) | Lonsarg |
» | Nova anketa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 18273 (16874) | bluefish |
» | kateri mobitel s qwerty tipkovnico?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3452 (3259) | Lonsarg |