» »

Android problem!

Android problem!

Zion10 ::

Zdravo,

jst mam pa problem z androidom, mislim da je 2.1 na galaxy 5, namreč po tednu in pol uporabe mi tel. javi
napako, da se je proces android.process.media ustavil. Sumim kakšno aplikacijo, no v galvnem rezultat sesutja
je da nemorem prenašat več z neta, kar pomeni da nemorem naložit antivirus appsa, da bi zadevo probal uredit. Zdej me pa zanima kako lahko zadevo uredim ali obstaja kak obnovitveni postopek sistema oziroma ...?

Tnx, S.

kopernik ::

Sicer mogoče malo preoptimistično, ampak si mogoče že počistil download cache? Nekje v nastavitvah(Settings) imaš opcijo Download manager -> Clear Data.

Ja, ker sem povrnil tovarniške nastavitve, se prav vse aplikacije zbrisal itd. pa še vedno, takoj ko zaženem se že sesuje.

A nima nihče nobene ideje...?

Hexx ::

Imel sem isti problem, vendar so se mi sesuvali vsi procesi vključno z glavnim(nevem več kako se kliče system.android.com se mi zdi). Problem je bil, da sem imel nameščenih preveč aplikacij, kar sem rešil z povrnitvijo tovarniških nastvitev. Bral sem, da je veliko uporabnikov HTC-ja G1 imelo te težave, tako da ti priporočam, da za začetek malo pobrskaš po googlu za ljudi s podobnimi težavami z galaxy 5-ko.

LP

no zaenkrat ob vseh možnih poskusih je rešitev zamenjava jezika iz slo-->ang+reset.

amigo1 ::

Evo še jaz dodam mojo izkušnjo. Imam Samsung Galaxy S z android V2.2. Problem sem imel s pojavljanjem sporočila android.process.media v primeru ko sem hotel na market. Naredil sem tako kot je napisal Zion10. Spremenil sem jezik iz slo->ang v meniju nastavitve/območne nastavitve. Problema tako nisem imel več ko sem šel na market. Opazil pa sem, da ena datoteka/aplikacija ni bila do konca prenešena. Stvar se je nato prenesla. Potegnil sem še nekaj aplikacij in jih nainstaliral. Ko sem naslednji dan prestavil jezik nazaj iz ang->slo je problem izginil.

Predvidevam, da do tega problema pride, če kakšna datoteka/aplikacija, ki jo vlečete z mreže ni dokončno zaključena in tako pride do problema.

Upam, da bo to komu pomagalo pri rešitvi problema.

amigo, ker si glih omenil slo. A je mogoče nastavit na tipkovnici črke kot so ŠČŽ, ali zgolj jaz nevem kako. mam zaenkrat V2.0

napaka ::

Pritisni in drži SCZ. Je pa skrajno nerodno.

Probal, hvala ti.

GeForce ::

Pozdravljeni, sam imam težavo z Xperio X8 in sicer se nemorem povezati na domači modem. Modem telefon zazna in ga pokaže, ko pa kliknem poveži, pa napiše "pridobivam IP od Modem" nato pa napiše neuspešno in telefon ni povezan nikamor.
Help

GeForce ::

Čudežno deluje po nekaj urah kljub temu da nisem spremenil ničesar :D

jackorsen88 ::

pozdravljeni imam en majhen problemček.
imam telefon Samsung galaxy S z sistemom Android 2.2 imam pa problem z aplikacijo android market.
in sicer, mi aplikacija vedno downloada neke aplikacije ampak jih nikoli ne zdownloada do konca in to mi zelo upočasnjuje delovanje telefona, zraven tega pa še sistem zmrzne ko zaženem ta android market da bi pobrisal te aplikacije, ki se downloadajo. napiše da mora prisilno končati sistem Android in še to v ozadju mi laufajo kr neke aplikacije, ki sploh ne vem kaj so, sem jih prisilno zaustavil ampak se ob zagonu telefona ponovno zaženejo.

Za odgovor se zahvaljujem

Hvala
Ko je neho Brad Pitt, je začel Pete Sampras!!
----> http://vurcer.ath.cx/ <------

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1747336449 (82959) 21kiss
»

Android market akcija (strani: 1 2 )

817901 (5679) lambda
»

Google udari z pestjo, Microsoft odgovori z bombo :)

203798 (3053) Bananovec
»

Izklop 3G povezave ne deluje več... APNdroid

154373 (4012) 5pellfire

Samsung Galaxy S- Ultimate Android phone (strani: 1 2 )

7713792 (10905) Ziga Dolhar

Več podobnih tem